· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Наредне две године доносе егзистенцијални страх и финансијски земљотрес.

1606210947_posao.jpg

Уран се налази у Бику од маја 2018. Бурни догађаји и корените промене потиснули су га у други план током 2019. и 2020, и сада се налазимо пред средишњом фазом његовог транзита кроз овај знак, када ће испунити "обећање" које се односи на радикалну промену финансијског система.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Знак Бика је у корелацији са другом кућом Зодијака, која се односи на банке и финансијске институције, трговину, тржиште, улагања, вредности... Овде су ресурси, понуда, потражња и потрошња, стварање резерви, производња хране...

Бик је симбол банака, финанасија, трговине...
Пад ауторитета
Спој Урана са Биком није баш срећна комбинација, јер је Уран ту у паду. Овде се "лоше" особине планете укрштају са "лошим" особинама знака. Бик тражи стабилност и структуру, а бунтовни Уран руши правила и ауторитете.

Ту је богатство народа, али и дугови земље, економија, банке, деонице, обвезнице, акције, домаћа валута, курс и његове промене. Који систем вредности доминира, чему се указује поштовање, да ли и колико поседовање материјалних средстава даје становништву осећај сигурности.

Како то изгледа на терену? Он уноси фактор изненађења у финансије, екстремне успоне и падове, добици и губици дешавају се на неочекиван начин. Може се десити да под оваквим утицајем потпуно будемо "ослобођени"  новца.

Претходни транзит Урана у Бику догодио се у време Велике економске кризе 1934. године.

На пример, добијемо отказ, али онда укључимо све своје таленте и интуицију да бисмо пронашли нови извор прихода који је још више у складу са нашом природом, да извршимо нашу личну финансијску реформу. То се дешава и на глобалном плану.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Да подсетимо, претходни транзит Урана у Бику био је 1934- 1942, Велика економска криза одвела је свет у фашизам, а затим иу Други светски рат. Већина је остала без ичега, али се на другој страни неколицина енормно обогатила.

Новац ће сам одлазити и долазити Фото: Пиксабеј

Пред нама је фаза која ће све нас добро уздрмати. Уран у Бику, формираће квадрат са Сатурном у Водолији, који ће бити активан пуне две године. Квадрат сам по себи није "лак за варење", јер оба фактора делују у исто време.

Очекујте судар финансија и законодавства.

Он носи у себи конфликт, сукоб жеља, унутрашњу борбу која доводи до акције. Водолија влада парламентарним и политичким животом, законодавним институцијама, берзом, разним формама удруживања грађана. Овај судар нарочито ће се осетити у области финансија и законодавства.

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

Оптимизам! Па крах!
Шта год да се деси, присуство Јупитера донеће експанзију и неумерени оптимизам. Имајте то у виду и понашајте се разумно.

Уран креће директно 14. јануара и добија огромно убрзање, а 20. јануара образује коњункцију са Марсом (који ће такође бити у Бику од 6. јануара).

Они ће наизменично формирати квадрате са Сатурном и Јупитером у Водолији, што ће продужити време трајања напетости. Марс и Уран у Бику, у природној другој кући финансија доносе егзистенцијални страх и финансијски земљотрес, у комбинацији са паром планета у Водолији (берза), донеће велике осцилације.

Велике осцилације, напетост и неоправдан оптимизам, а онда следи 2022. година!

Наставак следи 2022: процес иде даље, још тачније и још оштрије. Почетком августа те године Марс и Уран ће поново бити у коњункцији, али овога пута ту се налази и Северни Месечев чвор, што вишеструко појачава утицај и ставља фокус на финансије, а поред тога, квадрат Сатурна и Урана трајаће пуна четири месеца.

Многи улажу у злато и криптовалуте, да ли греше? Фото: Пиксабеј

Нестабилна политичка ситуација утиче на нестабилне финансије. Систем у којем је 80 одсто свих трансакција у свету изражено у доларима, а САД обухвата само 25 посто глобалног ГДП (бруто домаћи производ) и многе државе су везане за њега, тешко је одржати, али и наћи замену. Из тог разлога многи инвеститори улажу у злато (које је током августа 2020. достигло историјски максимум од 2000 долара за унцу), и све више у криптовалуте  (биткоин тренутно вреди више од 15.000 долара).

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Други правац је укидање готовине, што већ можемо да видимо у Кини и Шведској. Нове технологије омогућиће обављање финансијских трансакција без ограничења, што ће повратно деловати на промену банкарског система и услуга. 

Комплетан текст можете прочитати и штампаном издању ТРЕЋЕГ ОКА.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.