Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕСЕЦ

Помрачење при пуном Месецу! То значи да је вечерас "АХА ВЕЧЕ"!

Вечерас ће се, после осам година, догодити прво помрачење Месеца у Близанцима. Шта то значи?

1606471654_BuducnostPexel.png
Фото: Пексел
Oglas

Прва Лунарна еклипса помрачење Месеца за осам година догодиће се 30. новембра. Међутим, ово није обично помрачење Месеца, јер се дешава при пуном Месецу.

Прочитајте још: Тарот тумач Зорица тврди: СВЕТИ САВА је кључ за КОРОНУ у СРБИЈИ

Пенумбрално помрачење Месеца каже: отворите ум.! Време је да се оставите прошлост иза себе, саберете мисли и отворите их новим идејама.

Месец ће вам показати дугорочну визију.
Нервоза, напетост
Помрачење Месеца је високо наелектрисано и ствараће напетост и нервозу. Свима ће бити потребно више слободе које сада нема.

Сада треба отворити очи и уши, али и ум, јер ће нам Месец показати дугорочну визију. Све, можда, изгледа магловито и нејасно, али поново је свет успорио и ово је последња прилика да осмислите шта ћете радити у будућности.

Заборавите на све што сте до сада знали и радили, размишљајте шта желите да радите? Месец ће од вечерас показати који су мали кораци потребни да би се стигло до великог циља.

Заборавите све што сте знали и смислите план, јер је сада последња прилика да нешто урадите.

Прошли пун Месец у Бику је био спор и поручивао је опрезност, а ова Лунарна еклипса у Близанцима је брза и даје енергију да се смисле нове ствари. Близанци су синоним за лакоћу, брзину, али и дуализам. Дакле, не држите се једног пута, направите план Б. Међутим, Близанци могу бити дволични, па стојте ногама на земљи и размишљајте, смишљајте, правите планове, али реалне.

Прочитаје још: Драга и Александар Обреновић сликали су се са својим УБИЦАМА годину пре смрти, а фотографија се и данас може видети (ФОТО)

Проблем Близанаца је што много причају, превише размишљају, оптерећују се непотребним стварима и све подређују емоцијама. Не упадајте у њихову замку, не оптерећујте се ситницама, не износите своје мишљење. Не размишљајте у оквирима, али записујте планове и онда их разрадите.

Бик треба да искористи овај пун Месец за посао, а Ован за дружење.

Рак треба да држи главу хладном, а Близанци сада треба да буду најактивнији.

Девица треба да кује планове, а Лав сада може да заблиста.

Шкорпија нека реши проблем са новцем, а Вага нега се покаже свету.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Јарац нека размишља о новом послу, а Стрелац о партнерству.

Рибе ће бити окружене породицом, а Водолија сада може да зарши пројекат.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas