· · Komentari: 0
MESEC

Pomračenje pri punom Mesecu! To znači da je večeras "AHA VEČE"!

Večeras će se, posle osam godina, dogoditi prvo pomračenje Meseca u Blizancima. Šta to znači?

1606471654_BuducnostPexel.png
Foto: Peksel

Prva Lunarna eklipsa pomračenje Meseca za osam godina dogodiće se 30. novembra. Međutim, ovo nije obično pomračenje Meseca, jer se dešava pri punom Mesecu.

Pročitajte još: Tarot tumač Zorica tvrdi: SVETI SAVA je ključ za KORONU u SRBIJI

Penumbralno pomračenje Meseca kaže: otvorite um.! Vreme je da se ostavite prošlost iza sebe, saberete misli i otvorite ih novim idejama.

Mesec će vam pokazati dugoročnu viziju.
Nervoza, napetost
Pomračenje Meseca je visoko naelektrisano i stvaraće napetost i nervozu. Svima će biti potrebno više slobode koje sada nema.

Sada treba otvoriti oči i uši, ali i um, jer će nam Mesec pokazati dugoročnu viziju. Sve, možda, izgleda maglovito i nejasno, ali ponovo je svet usporio i ovo je poslednja prilika da osmislite šta ćete raditi u budućnosti.

Zaboravite na sve što ste do sada znali i radili, razmišljajte šta želite da radite? Mesec će od večeras pokazati koji su mali koraci potrebni da bi se stiglo do velikog cilja.

Zaboravite sve što ste znali i smislite plan, jer je sada poslednja prilika da nešto uradite.

Prošli pun Mesec u Biku je bio spor i poručivao je opreznost, a ova Lunarna eklipsa u Blizancima je brza i daje energiju da se smisle nove stvari. Blizanci su sinonim za lakoću, brzinu, ali i dualizam. Dakle, ne držite se jednog puta, napravite plan B. Međutim, Blizanci mogu biti dvolični, pa stojte nogama na zemlji i razmišljajte, smišljajte, pravite planove, ali realne.

Pročitaje još: Draga i Aleksandar Obrenović slikali su se sa svojim UBICAMA godinu pre smrti, a fotografija se i danas može videti (FOTO)

Problem Blizanaca je što mnogo pričaju, previše razmišljaju, opterećuju se nepotrebnim stvarima i sve podređuju emocijama. Ne upadajte u njihovu zamku, ne opterećujte se sitnicama, ne iznosite svoje mišljenje. Ne razmišljajte u okvirima, ali zapisujte planove i onda ih razradite.

Bik treba da iskoristi ovaj pun Mesec za posao, a Ovan za druženje.

Rak treba da drži glavu hladnom, a Blizanci sada treba da budu najaktivniji.

Devica treba da kuje planove, a Lav sada može da zablista.

Škorpija neka reši problem sa novcem, a Vaga nega se pokaže svetu.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Jarac neka razmišlja o novom poslu, a Strelac o partnerstvu.

Ribe će biti okružene porodicom, a Vodolija sada može da zarši projekat.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.