Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ: БИК неконтролисано троши новац, а ова два знака очекује добитак

Пословни хороскоп за април, доноси промене за многе знакове

1649255830_biznis.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Ован

До 20. априла правите циљеве, планове, идеје. После 20. априла крените у реализацију јер вам се тада активира поље посла и зараде. Април вам даје велике могуцности, искористите га!

Прочитајте још: Хороскопски знакови који су НАЈБОЉИ ШЕФОВИ: Са њима је најбоље радити


Бик

Овог месеца контролисано трошите новац . Април тражи од вас да направите планове и да се покажете у новом светлу јер вам се стварају феноменалне пословне могућности. За поједине Бикове овај месец ће дати круну њиховој каријери.


Близанци

Финансије су вам стабилне. Вама Април не доноси промене већ ттражи од вас да се држите утабане пословне стазе и да радите као и до сада. Бићете увучени у сплеткарење, обратите пажњу шта и коме причате.


Рак

Јупитер вам даје наглашену интуицију. Искористите га и сваки пут када осетите онај чувени “грч” ви тада јако напред! Имајте вере у себе и не дозволите да вас колеге па о надређени искључе из пројеката који долазе. Само сигурно у себе!


Лав

 Прво одиграјте нпр БИНГО! Срећа се досађује и чека да је лагано узмете, смеши вам се! Друго спремите за за велику и луду пословну срећу у Априлу! Срећно!

Лавови би требало да играју игре на срећу


Девица

Драге Девице од вас се очекује да се заузмете за себе. Не плашите се. Тражите и добићете. Ако желите промену посла сада урадите. Ако сте скоро променили посао крупним корако напред за себе!


Вага

Ви имате подршку колега и надређених да дословно сваки циљ остварите. Само крените брзим кораком и све све постижете!


Шкорпија

смеши вам се већа плата као и унапређење. Ако сада добијете понуду за посао прихватите. Неки судски спорови као и наследство све иде у вашу корист!


Стрелац

Заузмите став и никоме не дозволите да користи ваше знање и умеће ако не жели дебело да вас плати. Поштујте себе и други ће вас поштовати. Поједини Стрелчеви мењају посао јер не могу више да поднесу летаргију.

Јарац

Радите само онолико колико сте плаћени. Немојте да вас посао користи а да за то немате финансијску адекватну зараду. Послове које вам гурају колеге само одувајте као прашину са старих књига.

Прочитајте још: Пет знакова зодијака који не воле да поштују ПРАВИЛА: Да ли се проналазите?


Водолија

Сањате снове у Априлу их живите тј оживите. Само имајте веру у себе, своје идеје и своје поступке и ви остварујете своје снове!


Рибе

Све, све што замислите ви добијате. Затворите очи и замислите прецизно и јасно а остатак ће универзум и Април да ураде! Срећно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas