Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

POSLOVNI HOROSKOP ZA APRIL: BIK nekontrolisano troši novac, a ova dva znaka očekuje dobitak

Poslovni horoskop za april, donosi promene za mnoge znakove

1649255830_biznis.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Ovan

Do 20. aprila pravite ciljeve, planove, ideje. Posle 20. aprila krenite u realizaciju jer vam se tada aktivira polje posla i zarade. April vam daje velike mogucnosti, iskoristite ga!

Pročitajte još: Horoskopski znakovi koji su NAJBOLJI ŠEFOVI: Sa njima je najbolje raditi


Bik

Ovog meseca kontrolisano trošite novac . April traži od vas da napravite planove i da se pokažete u novom svetlu jer vam se stvaraju fenomenalne poslovne mogućnosti. Za pojedine Bikove ovaj mesec će dati krunu njihovoj karijeri.


Blizanci

Finansije su vam stabilne. Vama April ne donosi promene već ttraži od vas da se držite utabane poslovne staze i da radite kao i do sada. Bićete uvučeni u spletkarenje, obratite pažnju šta i kome pričate.


Rak

Jupiter vam daje naglašenu intuiciju. Iskoristite ga i svaki put kada osetite onaj čuveni “grč” vi tada jako napred! Imajte vere u sebe i ne dozvolite da vas kolege pa o nadredjeni isključe iz projekata koji dolaze. Samo sigurno u sebe!


Lav

 Prvo odigrajte npr BINGO! Sreća se dosadjuje i čeka da je lagano uzmete, smeši vam se! Drugo spremite za za veliku i ludu poslovnu sreću u Aprilu! Srećno!

Lavovi bi trebalo da igraju igre na sreću


Devica

Drage Device od vas se očekuje da se zauzmete za sebe. Ne plašite se. Tražite i dobićete. Ako želite promenu posla sada uradite. Ako ste skoro promenili posao krupnim korako napred za sebe!


Vaga

Vi imate podršku kolega i nadredjenih da doslovno svaki cilj ostvarite. Samo krenite brzim korakom i sve sve postižete!


Škorpija

smeši vam se veća plata kao i unapredjenje. Ako sada dobijete ponudu za posao prihvatite. Neki sudski sporovi kao i nasledstvo sve ide u vašu korist!


Strelac

Zauzmite stav i nikome ne dozvolite da koristi vaše znanje i umeće ako ne želi debelo da vas plati. Poštujte sebe i drugi će vas poštovati. Pojedini Strelčevi menjaju posao jer ne mogu više da podnesu letargiju.

Jarac

Radite samo onoliko koliko ste plaćeni. Nemojte da vas posao koristi a da za to nemate finansijsku adekvatnu zaradu. Poslove koje vam guraju kolege samo oduvajte kao prašinu sa starih knjiga.

Pročitajte još: Pet znakova zodijaka koji ne vole da poštuju PRAVILA: Da li se pronalazite?


Vodolija

Sanjate snove u Aprilu ih živite tj oživite. Samo imajte veru u sebe, svoje ideje i svoje postupke i vi ostvarujete svoje snove!


Ribe

Sve, sve što zamislite vi dobijate. Zatvorite oči i zamislite precizno i jasno a ostatak će univerzum i April da urade! Srećno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas