Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пословни хороскоп за март 2023.године: ЛАВОВИ ће се удружити са моћним људима, ШКОРПИЈЕ очекује изазован месец

Свако добија своје парче пословног успеха

1676984101_biznis-horoskop-naslovna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Изазован месец који тражи сигурност, смиреност рационалне одлуке али и мало осмеха и среће! 

Ован- почетак месеца је миран. Ствари се одвијају како треба. Међутим, у задњој недељи месеца крећу промене. Тада вас људи у које сте веровали напуштају, или боље речено немате њихову подршку. Остајете сами на ветру. То је одличан моменат да рашчистите пословну гужву. Ви на крају успевате све сами, али окрећете нови лист.

Бик- следе вам пословне промене. Ви желите одмах све и сада. Полако, не избацујте све карте на сто. Будите мудри, чекајте своју прилику и тада пуцајте. Људи из пословног света ће видети ваше вредности, и тада се продајете за одличне паре! Финансије су стабилне.

Близанци- месец који вам поручује да будете стрпљиви. Без наглих одлука. На средини месеца отвара вам се простор за додатни посао. Доноси вам новац који вам је преко потребан. Али не прихварајте одмах, већ мало одуговлачите како би добили цену какву заслужујете. Будите тактичар, и сваку своју реч добро одмерите пре него што је кажете.

Рак- због вашег меког става да се никоме не замерате, и да сав посао преузмете на себе, дошли сте до тачке пуцања. Сада нема натраг. Али покушајте да не показујете бес, јер ће околина уживату у томе. Сам крај месеца доноси много бољу пословну енергију, а ви ћете се тада потпуно другачије поставити према послу.

Лав-овог месеца отвара вам се шанса за озбиљан пословни пројекат, са веома успешним и моћним људима. Можда чак буде и додатни посао у склопу постојећег посла. Они вас траже, и желе ваше пословне способности. Срећно!

Девица- покушајте да балансирате између посла и приватног живота. Доношења посла у кућу ствара велики бес код партнера. Са друге стране, он вас подржава али и жели време које је само ваше. Морате показати разумевање за партнерове потребе, јер се у супротном ланчана реакција преноси на посао, и тада ни на једном пољу нисте ок.

Вага- овог месеца покажите ваше дипломатске способности, и на лаган начин са белим рукавицама ослободите себе наметнутих обавеза. Крећу нови пројекти, нова задужења. Не преузимајте све на себе!

Шкорпија- изазован месец. Обавезе, рокови, све се надовезује једно на друго. Ви имате мирну главу и јасне мисли, тако да ћете овај удар издржати и нећете имати грешке. Партнер вам је подршка, и немојте посао пребацивати на њега. У праву је за већину ствари. Новчана ситуација је стабилна.

Стрелац- поред посла и промена које иду на боље, дешава вам се изненадни пословни пут који вам отвара врата за нове пословне прилике. Поједини ће преко стране компаније доживети велики успех. Месец који мења ваш пословни живот! Главне промене и понуде се дешавају у задњој недељи месеца преко женске особе.

Јарац- мир у души -мир у глави. Паника која вас хвата није реална. Зашто се то дешава знате само ви. Поведите један разговор са собом, ако ни тада не дођете до закључка, потражите стручну помоћ. Све што вам се дешава је решиво!

Водолија- месец вам доноси у задњој недељи велику позитивну пословну промену. Тада ви показујете вашу пословну вредност, и после дужег периода ви сте задовољни својом позицијом. Ваша креативност и идеје сада су угледале светлост дана. Имате одрешене руке за доношење пословних одлука. Финасије се знатно поправљају, али је савет да разумно штедите.

Рибе- март вам отвара врата пословних промена, које су за поједине и животне промене! На вама је да заборавите на трему, без сумље у себе, са јаким и сигурним ставом ви добијате све што вам припада! Срећно!

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas