· · Коментари: 0
АСТРО

Венера и Плутон: Фатална привлачност, опсесивна љуба и врхунски СЕКС

Уколико Венера прави квадрат са Плутоном - следи фатална љубав, јака и опсесивна.

1613559801_Depositphotos_242072096_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Венера квадрат Плутон представља аспек фаталне љубави. Често људи са овом наталним аспектом имају потребу за јаким емоцијама, понекад и опсесивним.

рочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Имају дубоке емоције и често их привлаче људи који су љубоморни, опсесивни. А, често и они сами имају те особине. Такође, воле да држе све под конртолом. Подсвесно имају осећај да је љубав патња, па тако и љубавни однос доживљавају као зачарани круг, као право заробљениство, где се они ништа не питају...

Из ових разлога често поготово на почетку љубавног односа тестирају партнера. Ово су оне љубави за које сви кажу: Изгубила је главу за њим/њим!

Осветољубиви до краја!
Јако су осветољубиви. Да би смањили утицај овог аспекат потребно је да науче да опраштају. Једино тако са том енергијом опраштања могу да утичу да следећи пут не привуку партнера са таквом енергијом.
Непрестано плешу плес остављања, опсесивности и контролисања.

Плутон заводи Венеру и храни њене потребе за љубављу. Они плешу плес опсесивности, контролисања, страха од љубави и у исто време страха од остављања, издаје.

Сексом контролишу партнере и у томе најчешће успевају...

Жене са овим аспектом, углавном, привлаче и добри и лоши момци. Момци који су на ивици друштвене маргине. Привлаче их доминантни, успешни, маркантни мушкарци. Сексом желе да контролишу партнера и у томе често успевају. Мушкарци са овим аспектом желе потпуну предају и посвећеност у љубави. Осећања су има јака, драматична и дубока.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

Често се иза њихове јаке физичке и психчке појаве крију душа и емоције меке као памук. Међутим, због страха да не буду превеарени и остављени често имају маску.

Прочитајте још: Астролог Милан Шашић подсећа да Венера доноси пословне успехе и ФАТАЛНЕ љубави ОВИМ знацима

Да, љубоморни су и опсесивни, али ако наиђу на праву искрену љубав код партнера све пада у воду и воле искрено, дубоко и до краја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.