Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР 2022: Пет планета је у РЕТРОГРАДНОМ ХОДУ, али два знака ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ УСПЕХ

Обратите пажњу који су дани мање повољни за ваш знак

1661237967_pexels-fauxels-3184357.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Како је у септембру пет планета у ретро ходу, сигурно ће нам помрсити конце поготово када је ретро Мекур у питању. Меркур између осталог влада и говором, т.ј начином комуникације. Може се десити да нам речи буду брже од мисли… “Испеци па реци” нека буде мудрост за септембар.

Како ће се септембар одразити на хороскопске знакове:

Ован

Вама ће се чинити да све иде успорено. Ви сте увек одмах и сада, све што вас може погурати да неке ствари радите брзоплето, што вам се може обити о главу. Када је здравље у питању сваку интервенцију одложите за после 23. септембра.

Бик

Вама је овај месец одличан када су финансије у питању. Биће кашњења, али не великих. Ви тај период искористите за рад на себи, за неки курс. Здравље вам је одлично.

Прочитајте још: Владавина ДЕВИЦЕ креће данас: На три хороскопска знака ће посебно утицати овај земљани знак

Близанци

Вама Марс даје ветар у леђа. Борбени сте, сигурни у себе, сада је право време за представљање идеја као и рализацију. Здравље је у глобалу одлично, једино Близанци који имају проблем са срцем нека иду на редовне контроле.

Рак

Када је посао у питању ствари иду добро. Међутим, имаћете веће издатке када је кућа или стан у питању, као и родбина јер ће тражити позајмице од вас. Бубрези су вам слаба тачка.

Лав

Ретро планете вам стварају “фрку”. Може се десити да вам новац касни од неких пројеката. Али са друге стране ретро Меркур ради за вас, па ће те сада бити сјајан преговарач и имаћете брилијантне идеје. Здравлље је осетљиво, поведите рачуна о крвном притиску.

Девица

Ако можете, све битне свари везане за посао завршите до 10. септембра јер тада Марс креће у ретроградни ход, а вама се налази у пољу посла и партнерских односа. Овај месец вам може донети пословни застој, па је најбоље да не доносите нагло одлуке. Када је здравље у питању реума ће већини Девица задавати проблем.

Вага

Ви који се бавите маркетингом или јавним послом можете доживети буквално животни успех. 23. септембра Сунце улази у ваш знак и дата долази ваших пет минута. Обратите пажњу на опште стање организма!

Прочитајте још: ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА У СЕПТЕМБРУ ЧЕКАЈУ НЕВОЉЕ И ПРОБЛЕМИ: Они морају да буду опрезни

Шкорпија

Вама септембар доноси кашњење финансија јер је и ваш Јупитер у ретро ходу као и осталих пет планета. Само стрпљење, без наглих одлука и чекајте да прође овај месец. Када је здравље у питању, ви обратите пажњу на психу.

Стрелац

Марс вам иде кроз шесто и седмо поље па је пожељно рећи да обратите истински пажњу на здравље. Због ретро планета неће се ништа битно дешавати осим кашњења свега и свачега. Ви овај празан ход посветите себи и својим циљевима, али и здрављу.

Јарац

Успех, тј. печат у својој каријери очекујте у овом месецу! Уживајте и опустите се! Ово је ваше време. Здравље је одлично!

Водолија

Застој у раду, плановима и каријери. Немојте мењати посао и немојте преузимати нове пројекте, већ радите на постојећим. Крај месеца осетно побољшање финансија! Када је здравље у питању, вашем телу би пријала масажа или спа дан.

Рибе

Они коју очекују стално запослење сачекаће још мало. Ретро планете имају свој план, а док оне раде свој посао, ви радите свој, тј. рад на себи, плановима и идејама за бизнис. Све има своје време, а код вас је то октобар. Здравствено се добро осећате, али сте напети. Размислите о медитацији или јоги.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas