Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пун Месец и помрачење Месеца Шкорпији 16. маја 2022: Следе промене сваком знаку на одређеном пољу

Погледајте да ли вам следе велике промене на пољу љубави, посла или личног живота

1652433799_ganapathy-kumar-ve_uN9V8xqU-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Сам пун Месец даје преливање емоција, мржње, беса као и љубави, нежности… када се на то дода и помрачење Месеца и то у јакој и интуитивној Шкорпији свакако нас очекује изазован период! Шкорпија је сам за себе јака, интуитивна, помало љубоморан знак. Влада туђим новцем, наследством, па и смрћу. На сваком кораку биће преливање емоција и лепих и мање лепих. Доста нас ће прекинути љубавни однос који нас гуши, имаћемо мало испреплетане информације јер је ретроградни Меркур. После овог помрачења и пуног Месеца имаћемо чистку нагомиланих и неодрживих ствари. Како ће се овај спектакл на небу одразити на знакове хороскопа:

Ован

Одразиће се на ваше страхове - биће појачани па можете упасти у неки вид параноје. Љубавни однос који није чист из било ког разлога сада се завршава.

Бик

Поље љубави и партнерских односа је наглашено. Може доћи до љубоморних сцена и свађа. Такође, што се поље посла - ту може доћи до наглих и ночекиваних промена, па будите свесни и присутни у сваком тренутку.

Близанци

Поље здравља и свакодневне рутине вам је наглашено. Може доћи до мањих здравствених проблема услед чега ви мењате вашу рутину и дневни начин живота.

Рак

Поље љубави - ту долази до чишћења. Само ћете се пробудити и схватићете да је потребно да се однос заврши.

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: Јарчевима долази посебна особа, а два знака да викенд посбете само себи

Лав

Поље породице је наглашено. Једноставно речено биће свађа, сплеткарења и једне негативне енергије.

Девица

Вама је наглашено поље посла где се могу десити незгодне ситуације, али ништа што вас може озбиљно угрозити. Са друге стране снагу и сигурност вам даје љубавни партнер. Ту црпите снагу.

Вага

Промене у каријери. Отварају вам се врата за потпуно нови посао.

Шкорпија

Вама следе промене које ће у први мах деловати болно, али после се отвара нови циклус који вам доноси срећу и радост. И нови и стари циклус везан је за љубав!

Стрелац

Ви се повлачите у себе и одлазите дубоко у вашу подсвест где правите резове после којих ништа неће бити исто па ни ви.

Јарац

Наглашено је поље пријатељства где ће доћи до дубоких промена. По питању каријере и новца ту ћете имати прилику за нешто сасвим ново и то вам доноси одличну зараду!

Прочитајте још: ЛУНАРНА ЕКЛИПСА У ШКОРПИЈИ, 16. мај 2022: Очекује нас ПУНО ПРЕОКРЕТА, а највише погађа ОВА 4 ЗНАКА

Водолија

Вама следе компликације на послу и промене после којих нећете радити на досадашњи начин. На овом пољу десиће се највише промена.

Рибе

Ви добијате потврду да све што сте радили је добро, исправно и сада је ваше самопуздање на врхунцу!

Бонус видео:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas