Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ПУН МЕСЕЦ У ВАГИ 16. АПРИЛА: Поље партнерства је НА УДАРУ! Ево ко треба да се причува, а ко да слави

Вага је знак који зрачи складом, одмереношћу, хармонијом , љубављу. Вага је је наше огледало - наш партнер било у љавном или пословном животу

1649668566_pjimage---2022-04-11T111549.355.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Пун Месец у Ваги ће бити у напетом односу са Плутоном и може доћи до свађа, љубоморних сцена. Неки људи остају у нашем животу, неки одлазе а неки нови долазе. Највише ће се пун Месец одразити на партнерске односе.

Како ће пун Месец у Ваги осетити знаци хороскопа:

Ован

Наглашено вам је поље партнерских односа. Биће промена ако ви желите. Савет је да примирите темперамент и да не доносите исхитрене одлуке.

Прочитајте још: Коме АПРИЛ ДОНОСИ ПРОМЕНЕ, срећу, љубав и задовољство! Четири хороскопска знака ће УЖИВАТИ

Бик

Вама је наглашено поље пријатељства, дома, свакодневнице. Може се десити да вам неки људи изненада уђу у живот, или да вам се десе неке изненадне ствари а ви ћете у оба случаја имати велика очекивања и може доћи до разочарања.

Близанци

Ви имате само један задатак за пун Месец: одиграјте било коју игру на срећу!!!

Рак

Ваш задатак је да станете, помазите прошлост и великим и сигурним корако напред у будућност!

Прочитајте још: При избору материјала и постављању система термоизолације обавезно обратите пажну на ОВЕ ствати

Лав

Оно што вашој души треба је бег из града. Организује мини одмор или викенд и само се опустите и уживајте. 

Фото: Пиксабеј

Девица

Стан, кућа или било која некретнина је у центру пажње, или се селите или продајете или реновирате. Шта год да је у питању само смирено без наглих доношења одлука.

Вага

Вама је наглашен партнерски однос. Ако имате било какав проблем у вези сада је магично време за решавање!

Шкорпија

Наглашена вам је психа, страхови… оно што је потребно је да се никако не затварате у себе већ да кренете наперд јер вам ако то урадите предстоји јако лепа прича са особом која долази из далека.

Стрелац

Ви имате наглашену потребу за тимским радом, окупљањима, дружењем и каријером. Све то упакујте у једно и циљ ћете сигурно остварити.

Прочитајте још: Мењање ових дневних навика је спас за крвне судове: Лекар специјалиста упозорава

Јарац

Поље каријере… велике промене се дешавају или ће се десити. Вама то не одговара. Свадје са надредјенима су извесне. Полако, никада нисте имали реакције на прву лопту немојте ни сада.

Водолија

Успех у послу или улазак у нови пројекат. Шта год било доноси вам финас.успех и већу количину новца. 

Рибе

Имате унутрашње емотивне страхове. За тим нема потребе већ послушајте своју интуицију и крените напред пре свега када је каријера у питању. Лјубав ако ваља трајаће ако не свако на своју страну.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas