Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Коме АПРИЛ ДОНОСИ ПРОМЕНЕ, срећу, љубав и задовољство! Четири хороскопска знака ће УЖИВАТИ

Поједини хороскопски знакови ће бити прави срећници у априлу

1648627873_girl-g0bcf6fe3c_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Април почиње са младим Месецом у Овну што ће појединим знаковима донети просперитет, срећу и задовољство. 

Рибе

Ви ћете се потпуно окренути себи што није баш својствено за вас. Сада сте ви себи на првом месту и ваша каријера као и увећање прихода. Ту енергију ћете имати током целог априла и искористићете је на најбољи могући начин. Постајете свесни себе и радите само ствари које вама доносе срећу и успех!

Прочитајте јошЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ: Девице очекује ново познанство, Лавове ДРАМАТИЧАН сусрет

Стрелац

Вама април доноси промене када је породица у питању. Прецизније многи Стрелчеви се одлучују да стану на луди камен и да се остваре у улози родитеља! Срећно вам било!

Близанци

Посао и каријера су приоритет. Многи од вас ће се одлучити на дошколовавање, неки ће потпуно променити смер каријере а поједини добијају велико унапредјење. Речи тј комуникација су ваше главно оружје користите их до максимума!

Прочитајте још: СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У ОВНУ: Рибама се смеши новац, а Стрелчевима принове у породици!

Вага

Вама следе емотивне промене. Оно што не ваља остављате и сигурним кораком одлазите у нови свет где вас чека права велика љубав! Имали партнера или не следи вам потпуно ново познанство које мења ваш ток живота.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas