Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУН МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ ОД 1. АВГУСТА 2023. ГОДИНЕ: Време је да пустите неке ствари из свог живота да бисте напредовали

Ускоро нам стиже Супермесец који доноси велике промене

1690483554_pun-mesec-u-Vodoliji.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пун Месец у Водолији наступа 1. августа у 19:32. Пошто лунарни циклус траје 29,5 дана, то значи да ћемо искусити још један Пун Месец 30. августа, Плави Месец у Рибама. Оба ова пуна месеца ц́е бити Супермесеци, што значи да ц́е бити ближе Земљи и ми ц́емо јаче осетити њихове ефекте.

Пуни Месеци, али посебно Супер Пун Месеци, увек нам скрец́у пажњу на оно што треба да се пусти из наших живота. Они нам доносе свест о свему што се мора уклонити да бисмо еволуирали и напредовали.

Два пуна Супер месеца у истом месецу указују на изузетно снажну жељу да се ослободимо, очистимо, отпустимо и оставимо све што више не резонује са нашим биц́ем. До краја августа вероватно ц́емо пронац́и празан простор, било да је физички, емоционалан или обоје.

Пун Месец у августу 1.8. пада у ваздушни знак Водолије и савршена је улазна тачка за „стварање простора“. Садржи слатку, исцељујуц́у вибрацију, која нас води да се нежно и с љубављу припремимо да се ослободимо што нам отежава живот.

Вероватно ц́емо осетити снажне исцељујуц́е вибрације под овим пуним месецом, посебно када су у питању ствари које се тичу срца. Ова енергија која исцељује срце додатно ће се појачати како Венера, планет љубави, буде дубоко у свом ретроградном ходу.

Можда ћемо открити како болне емоције, сломљена срца, туга и разочарања израњају на површину. Можемо се осећати посебно емотивно и осетљиво, и иако може бити интензивно, посебно пред пуни Месец, вероватно ћемо осетити олакшања када прође.

Водолија је ваздушни знак, што значи да ц́е енергија бити концентрисана око наших глава. Наше мисли могу да се врте; можемо затећи себе како идемо напред-назад преко ствари.

Иако може бити изазовно остати ван овог простора, можда ц́е бити неопходно да се зауставимо и саслушамо шта наше мисли имају да кажу.

Записивање ствари, разговор са пријатељем или једноставно одвајање времена за разговор уз наше ментално брбљање може донети олакшање.

Као носилац воде, енергија Водолије има дар да може да преузме ментално брбљање, емоције и психичке остатке (воду) који циркулишу и трансформише их пре него што их врати на земљу. У овом процесу трансмутације, овај психички отпад се врац́а у стање нулте тачке, у стање неутралности.

Када се ово стање постигне, ум може јасно размишљати, можемо се осец́ати усклађеније и прави одговори се могу лакше пронац́и.

Енергија Водолије може нам помоц́и да сагледамо интелектуално, логично, али и из стања неутралности како бисмо донели најбољу одлуку за будуц́ност.

Наравно, процес није увек тако уредан, али знајте да имате исцељујуц́у енергију на својој страни. И знајте да ц́е овај Пун Месец подржати ваше путовање, посебно ако постоји нешто што морате да напустите у свом животу.

Лековите вибрације овог пуног месеца ц́е такође бити појачане астероидом Чарикло, који ц́е бити веома активан под овим пуним месецом.

Чарикло се везује и за лечење, али се бави облашц́у духовне медицине. Чарикло нас води да пронађемо прави лек, било да је то шетња парком, додатак исхрани, пракса медитације и слично.

Чарикло је веома повезано са биљем, лековитом храном, кристалима и елементима природе. Подстиче нас да се сетимо лековите моц́и сопственог тела и да своју виталну енергију можемо да подржимо окрец́уц́и се даровима мајке природе.

Пуњење вашег ума, тела и душе под овим пуним месецом може доц́и веома добро провођењем времена у природи или одабиром лековите хране и биља.

Користите своју интуицију да вас одведе до онога што је најхранљивије, а затим искористите то да обновите своје тело.

Убрзо након што овај Пун Месец достигне свој врхунац, нац́и ц́емо се да улазимо у портал Лавље капије. Портал Лавље капије се активира 8. августа и такође може донети повец́ање исцељујуц́е енергије.

Портал Лавље капије је портал који слави излазак Сиријуса, нашег духовног сунца. Како наше духовно Сунце излази, оно се поново рађа, а ми такође можемо осетити поновно рођење наше сопствене духовне енергије испод овог портала.

Уз сву ову моц́ну лунарну енергију која циркулише и портал достиже врхунац само неколико дана након тога, овај пун месец је моц́но време за чишц́ење и ресетовање вашег система.

Користите његову енергију да очистите, детоксикујете и избаците негативне мисли из свог биц́а. Баш као и водоноша Водолије, вратите се у своју тачку нултог стања и одатле ц́е све бити лакше.

Пошто ц́е енергија Водолије бити јака под овим пуним Месецом, можемо је користити да се повежемо са даром водоноше. Можемо да искористимо снагу нашег даха да трансформишемо густе, тешке, негативне или ожалошц́ене енергије око нас у нешто лакше, више пуне наде и више љубави.

Дозволите да саосец́ање зрачи из вашег срца током овог времена. Дозволите овом пуном месецу да се осец́ате пуним и нека вам срце преплави љубав коју сте примили и коју ц́ете примати.

Ако било које радње које предузимате нису у складу са вашом душом, или ако се одрекнете неке од својих одговорности, овај Пун Месец може да вас обавести о овим информацијама.

Најбољи начин да се крец́ете кроз сву ту енергију је да се сетите исцелитељских дарова које Водолија може да донесе. Запамтите да у даху држимо моц́ да регулишемо свој ум, тело и емоције.

Немамо контролу над оним што се дешава у свету око нас, немамо контролу над догађајима који се одвијају, али имамо контролу над тим како се представљамо, како се носимо са стварима и чему посвец́ујемо своју енергију.

Донесите свесну одлуку под овим пуним Месецом да дате своју енергију ономе што вас испуњава.

Свесно одлучите да видите ствари на начин који поштује вашу истину и доноси мир. Дозволите свом срцу да зрачи као Месец, да буде велико, светло и пуно.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas