Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР ОД 23. АВГУСТА 2023. ГОДИНЕ: Доноси свађе и раскиде, а на једну ствар ћете морати посебно да обратите пажњу

Ретроградни Меркур ће трајати до 15. септембра

1692528723_shutterstock_752432797--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Наивност и подле намере биће у потпуности видљиве у августу. Добра вест је да не морате да се кријете у својој кући из снова; не ако следите неколико суштинских ретроградних правила која ћемо изложити.

Ретроградна Венера

Венера је ретроградна у Лаву од 22. јула до 3. септембра, у време када љубавна планета прелази од „вечерње звезде“ (видљиве у сумрак) до „јутарње звезде“ (видљиве непосредно пре зоре). Ово је оптимално време за стављање старих љубавних прича у креденац историје и буђење свеже енергије за романтику. Са ретроградношћу у Лаву, теме страсти, разиграности и храбрости биће јаке. Ретроградна Венера се дешава сваких 18 месеци и траје шест недеља.

Ретроградни Меркур

Меркур, планета комуникације, сарадње и података, путује кроз Девицу од 23. августа до 15. септембра. Ова временска ограничења откривају места на којима треба да паузирамо и поново размотримо, прегледамо, премотамо уназад и поново се повежемо. У Девици која је усредсређена на посао и добробит, ова ретроградност се односи на организовање, постављање система и поједностављивање у име смањења стреса. Меркур се окреће ретроградно свака 3,5 до 4 месеца током три недеље.

Правила ретроградних планета

Пратите овај планетарни протокол да бисте избегли буре и олује у вашем љубавном животу.

Обнова пријатељства са бившим партнером је довољно тешка, али током ретроградности? Као прво, неће бити лако одржати такву везу платонском под августовским носталгичним небом. Ако се виђате са неким новим, овај однос ће одмах закомпликовати ствари.

Током августовске ретроградности, када видите свог бившег срећног — или још горе, срећног са неким новим — мало је вероватно да ће изазвати срећу код вас. Престаните да пратите преко мрежа шта ради ваш бивши или да се распитујете код заједничких пријатеља и поштедите себе бола.

Разговори могу брзо да склизну из шина током ретроградности. Иако ћете можда морати да „разрадите“ проблем односа са трећом страном, немојте тражити од људи који вас обоје познају (и воле) да заузимају стране.

Ретроградни Меркур је посебно крив када су у питању информације које завршавају на погрешним адресама. Водите рачуна коме шаљете поруке. Проверите све три пута ако треба.

Када је Меркур ретроградан, комуникација је све само не директна. Да ли добијате интуитивне информације? Интуиција може бити снажна у овом периоду алим орате водити рачуна како покрећете разговор о нечему што је иницирала ваша интуиција.

Са ретроградном Венером у Лаву зависником од романсе, у реду је да будете носталгични и склони елегичним расположењима.

Запамтите да су успони и падови нормални у свакој вези. Ако снажно осећате да постоји будућност, размислите о августу као месецу за дубљи рад. И Венера и ретроградни Меркур могу помоћи у откривању основних проблема које је потребно решити за раст и јаче везе, пише "Сенса".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas