Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Ретроградни МЕРКУР почиње 10. маја: Обавезно обратите пажњу на ОВЕ ствари

Меркур ће бити у ретро ходу од 10.5 до 3.6.

1652096472_merkus.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Од 10. 5 до 23.5 ће бити у Биланцима а затим прелази у Бика.

Док је у Близанцима потребно је да сви обратимо пажњу на комуникацију, ништа није онако како изгледа на прво “слушање”, обратити пажњу шта потписујемо и не би било лоше да дневне обавезе уписујемо у подсетник јер ће нам пажња бити расута.

Прочитајте још: Како знати да ли сте ПРОМЕНЉИВ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК и шта то значи за ваш живот

Када Меркур уђе у Бика тада сви а посебно Бикови треба да обратимо пажњу на шта трошимо новац, да не улазимо исхитрено у пословне комбинације као и у позајмице/кредите.

Како ће се ретро Меркур одразити на знакове хороскопа: 

Ован

Поље посла и новца. Само концентрација на комуникацију, и не трошите олако новац. Полако са новим пословним понудама.

Бик

Поље посла. Као и код Овнова полако без улетања у нове пословне потезе.

Близанци

Бићете у епицентру оговарања и сплеткарења али ако не обраћате пажњу на то дословно ће све трач приче нестати- неће имати никакву тежину.


Рак

Избегавајте расправе и тешке речи када су пријатељи у питању. Посветите се свом унутрашњем бићу и обавите разговор сами са собим.

Лав

Наглашена каријера, доста занимљив пословних понуда о којима треба да размислите али коначну одлуку донесите после ретро хода.

Девица

Ако вам се укаже прилика за сарадњу или одлазак у иностранство одмах прихватите. 

Вага

Поље партнерских односа и посла. За посао сваку коначну одлуку сапоштите после ретро хода а када је партнерство у питању може доћи до озбиљних свађа услед не промишљених речи или обећања.

Шкорпија

Ако сте у браку или у вези посебну пожњу обратите на комуникацију јер заиста може доћи до свађе која може потпуно да прекине однос.

Стрелац

Поље посла је наглашено. Ако очекујете одавно потписивање било каквог уговора остварићи се. Али ако се надате имплементацији нечега што је у скороје време обећано - неће бити реализовано. После ретро хода све долази на своје. Кључна реч је стрпљење.

Јарац

Поље емотивних веза. Две опције су пред вама: или враћање бившем партнеру или ако ви тако одлучите улазак у нову везу , нови свет. Одлука је на вама!

Водолија

Промене у дому, породици, промене у стамбеном објекту.

Прочитајте још: Последња цифра у ГОДИНИ РОЂЕЊА може одредити ваш карактер: Погледајте којој групи припадате

Рибе

Договори и рокови се померају. Велики опрез у саобраћају било да сте возач или сувозач поготово када путовање у питању или мини одмор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas