Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Retrogradni MERKUR počinje 10. maja: Obavezno obratite pažnju na OVE stvari

Merkur će biti u retro hodu od 10.5 do 3.6.

1652096472_merkus.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Od 10. 5 do 23.5 će biti u Bilancima a zatim prelazi u Bika.

Dok je u Blizancima potrebno je da svi obratimo pažnju na komunikaciju, ništa nije onako kako izgleda na prvo “slušanje”, obratiti pažnju šta potpisujemo i ne bi bilo loše da dnevne obaveze upisujemo u podsetnik jer će nam pažnja biti rasuta.

Pročitajte još: Kako znati da li ste PROMENLJIV HOROSKOPSKI ZNAK i šta to znači za vaš život

Kada Merkur uđe u Bika tada svi a posebno Bikovi treba da obratimo pažnju na šta trošimo novac, da ne ulazimo ishitreno u poslovne kombinacije kao i u pozajmice/kredite.

Kako će se retro Merkur odraziti na znakove horoskopa: 

Ovan

Polje posla i novca. Samo koncentracija na komunikaciju, i ne trošite olako novac. Polako sa novim poslovnim ponudama.

Bik

Polje posla. Kao i kod Ovnova polako bez uletanja u nove poslovne poteze.

Blizanci

Bićete u epicentru ogovaranja i spletkarenja ali ako ne obraćate pažnju na to doslovno će sve trač priče nestati- neće imati nikakvu težinu.


Rak

Izbegavajte rasprave i teške reči kada su prijatelji u pitanju. Posvetite se svom unutrašnjem biću i obavite razgovor sami sa sobim.

Lav

Naglašena karijera, dosta zanimljiv poslovnih ponuda o kojima treba da razmislite ali konačnu odluku donesite posle retro hoda.

Devica

Ako vam se ukaže prilika za saradnju ili odlazak u inostranstvo odmah prihvatite. 

Vaga

Polje partnerskih odnosa i posla. Za posao svaku konačnu odluku sapoštite posle retro hoda a kada je partnerstvo u pitanju može doći do ozbiljnih svadja usled ne promišljenih reči ili obećanja.

Škorpija

Ako ste u braku ili u vezi posebnu požnju obratite na komunikaciju jer zaista može doći do svadje koja može potpuno da prekine odnos.

Strelac

Polje posla je naglašeno. Ako očekujete odavno potpisivanje bilo kakvog ugovora ostvarići se. Ali ako se nadate implementaciji nečega što je u skoroje vreme obećano - neće biti realizovano. Posle retro hoda sve dolazi na svoje. Ključna reč je strpljenje.

Jarac

Polje emotivnih veza. Dve opcije su pred vama: ili vraćanje bivšem partneru ili ako vi tako odlučite ulazak u novu vezu , novi svet. Odluka je na vama!

Vodolija

Promene u domu, porodici, promene u stambenom objektu.

Pročitajte još: Poslednja cifra u GODINI ROĐENJA može odrediti vaš karakter: Pogledajte kojoj grupi pripadate

Ribe

Dogovori i rokovi se pomeraju. Veliki oprez u saobraćaju bilo da ste vozač ili suvozač pogotovo kada putovanje u pitanju ili mini odmor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas