Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретроградни слаби, СТИЖЕ нова енергија: Ево којим хороскопским знацима ће се посрећити у НОВЕМБРУ!

Месец новембар ће бити обојен Шкорпијом, што је страст и дубина наше душе!

1634642129_keri-i-zverka.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Сунце, Марс и Меркур улазе у Шкорпију 5.новембра 2011године. 

Битно је да сачувамо оптимизам јер када енергија Шкорпије зароби лагуме наше душе ваздух постаје густ ..... Ко ће имати највише среће у новембру месецу?

Близанци- вама је октобар обојен Шкорпијом, имате три планете у пољу посла што вам доноси јасне и прецизне милси и јаку интуицију. Јасно знате шта даље желите. Сада не упадате у замке прошлости када је љубав у питању, чак вам се рађа идеја о проширењу породице јер са партнером доживљавате јаку Шкороијонску страс. Само напред и не губите време на сите ствари и детаље. Ухватили сте узде живота и идете напред!

Лав- у новембру ви подвлачите црту када је посао у питању заједно са партнерима и надређенима. Резултат је феноменалан јер сте дали 100% себе. Сада вам следи награда који ви и очекујете. Како време пролази ви ћете имати жељу за променом посла и та шанса ће вам се указати крајем месеца али ДОБРО размислите да ли треба да је прихватите. У љубави јасно видите труд и рад партнера и прија вам његова посвећеност.

Вага- напокон долази ваших пет минута на свим пољима. Каријера одлична следи вам повишица. Заслуге добијате и надређени су презадовљни вашим радом. Како се приближава крај године ви сабирате утиске и свесни сте да после ове награде идете лествицу више и да за вас нема границе.

На љубавном пољу цветате, јасно се види склад и хармонија који вашој души дају спокој и лепоту. Ви када сте у тој енергији непобедиви сте!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas