Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сами су криви: Ови хороскопски знаци се најчешће РАЗВОДЕ

Да ли сте међу њима?

1660738251_pexels-cottonbro-4098230.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Када заврше емотивни однос или брак, многи људи имају тенденцију да за разлаз криве бившег партнера. Ипак, постоје људи којима астрологија налаже највише развода и раскида, а у којима ће они бити главни кривци.

Многи од нас нису свесни својих мана, које једном морају да испливају на површину, а често могу да буду и разлог неуспелих љубави. Ево о којим знацима је реч:

Ован

Овнови никада нису у потпуности посвећени јер обожавају да скитају. Не држи их место, увек су у покрету и то најчешће смета њиховим партнерима. Када је веза озбиљна, често се дешавају конфликти. Током расправе, Ован жели борбу, а то је један од главних разлога што им предстоји највише разлаза са људима.

Бик

Једна од највећих мана Бикова јесте да што ће се пре заљубити у материјално, него у одређену особу. Бикови су одани, али тврдоглави, због чега могу доста времена да проведу љути. Често од партнера могу да чују да их то одбија, а самим тим, деси се и раскид или развод. Делују превише негативно, иако је то далеко од истине.

Прочитајте још: "Појачана жеља за потомством": Од 11.августа до 5. септембра очекује нас ТРАНЗИТНА ВЕНЕРА У ЛАВУ а ево шта нам све доноси

Девица

Не можете да будете задовољни. Имате проблем са свиме и увек се фокусирате на оно што је негативно, без обзира колико те ствари могу бити безначајне. Стално кукате како су ствари могле да буду боље, а самим тим партнер осећа да са вама не постоји позитивност. То је оно због чега одустају од везе са вама.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas