Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Сатурн, Марс и Уран припремају ДВА МЕСЕЦА ХАОСА, а од јануара следи право ОЛАКШАЊЕ

Напета астролошка слика изгледа као затишје пред коначну олују која ће се у потпуности ослободити током децембра.

1604653170_Arheolog-Nik-Balantoni.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Већ смо се навикли на сурову реалност у којој смо сваког дана засути лошим вестима из разних крајева света. С обзиром на то да је главна тема пандемија вируса корона, многобројне несреће, земљотреси, немири и демонстрације пролазе готово неопажено.

Крајем наредне недеље, 14. новембра, Марс, планета коју смо већ препознали као весника вируса корона, мења свој правац кретања и из ретроградног прелази у директан ход. С друге стране, тежак сабор Плутона, Јупитера и Сатурна у Јарцу, стрпљиво чека Марсов улазак у пун квадрат, аспект који се у астролошким учењима тумачи као један од најнеповољнијих.

Прочитајте још: Планете нам приређују пролећну РЕПРИЗУ, а 13. децембра следи НЕВЕРОВАТНО ОЛАКШАЊЕ

Шта је то што нас, глобално, чека?

Скори улазак Сатурна и Јупитера у Водолију, и њихово активирање Урана у Бику, већ је показао своју ћуд. Прошлог пута, када је Сатурн накратко ушао у Водолију, то јутро је Загреб пробуђен земљотресом. За астролошке зналце, квадрат Сатурна у Водолији и Урана у Бику спада у основне дефиниције како изгледа планетарна слика земљотреса. Али, ово није земљотрес у дословном смислу, тресла се планета Земља од тензије и страха коју је проузроковао вирус.

Када је прошли пут Сатурн ушао у Водолију Загреб је потресао земљотрес.

Ових дана, Марс, астролошки представник вируса корона, мења правац кретања и убрзано креће ка потпуном аспекту са којим се мучимо целе године. То значи да су пред нама безмало два месеца потпуне ескалације све симболике онога чиме смо се бавили (мучили) претходних непуних годину дана.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Вирус до јануара удара најјаче, а онда попушта Фото: Депозит

Да се гомилање ове веома неповољне вибрације већ увелико осећа сведоче скорашњи земљотреси у Турској и Грчкој, немири у свету, терористички напади и све јаче поновно разбуктавање пандемије.

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

До средине децембра налазићемо се у изузетно ризичном периоду када је неопходно бити пажљив, смирен и изузетно одговоран према себи. Ово се не односи само на вирус и борбу против инфекције, већ је упозорење на свим нивоима.

До средине децембра треба бити пажљив према себи у сваком, не само здравственом смислу.

Повећана нетолеранција, нервоза, нервна растројства, могући нови ванредно јаки земљотреси на местима где их дуго није било, политичка превирања, како на светској тако и на локалној сцени, елементарне непогоде, ванредне околности у пословању, банкроти, казне... Заиста, ово је период током кога треба пажљиво поступати.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

Смрт, смрт и смрт
Ватре и агресије било које врсте. Осим Овном, влада и Шкорпијом која, пак, представља смрт. Сва симболика ове планете се, преко корона вируса, материјализовала.

Од средине маја, па до краја јуна, транзитни Марс се кретао Рибама, и тада је изгледало као да вирус слаби. Међутим, симболика Риба не би могла да се тумачи као слабост Марса (вируса) у њему, већ пре као успореност и скривање.

Вирус летос није ослабио, него се сакрио, као и Марс.

Сасвим је могуће да је у том периоду било великог броја заражених који нису имали физичке манифестације болести.

Прочитајте још: Чувени ИНДИЈСКИ АСТРОЛОГ предвиђа ПОБЕДНИКА у САД: Ноћас ће се борити слаби МАРС против ЈАКОГ ЈУПИТЕРА

Међутим, када је од 29. јуна ушао у знак Овна, вирус је, како то само овај ватрени знак може да изрежира, поново букнуо. Потенцијално решење се назире од краја децембра, а снага вируса ће почети да слаби од средине јануара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas