Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШЕСТ НАЈДУХОВИТИЈИХ ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА: Да ли се проналазите?

Свако од нас има другачији смисао за хумор

1680953689_shutterstock_1206996136.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви имамо смисао хумор у већој или мањој мери али морамо да признамо да постоје припадници неких хороскопских знакова који са грациозном лакоћом поентирају шалу ио ставе друштво у сузама од смеха. Који год ваш стил био: можда сте у стању да опчините друштво причом и пиним драмским доживљајем или саговорника доведете до смеха неком игром речи сазнајте са којим хорсокопским знацима ћете се сити исмејати.

Близанци

Можда је то повезано за дуалношћу њиховог карактера али Близанци су природни забављачи. Ставите их у просторију пуну непознатих људи и бићете сведок магије: са свима ће се спријатељити и забавиће друштво са таквом лакоћом да ће тражити бис.

Стрелац

Брзи и окретни, Стрелчеви могу да пронађу смешну страну у свакој ситуацији. Благословени недистатком филтера често ће изговарати потпуно неочекиване ствари у просторијама испуњеним непријатном тишином. Прецизне и духовите опсервације стварности ће вас изнова разгаљивати и у  нелагодним ситуацијама.

Лав

Оно што Лавовима недостаје у виду комичарског шмека богато надокнађују својом харизмом. Они су прави краљеви слепстик комедије: театралност покрета и прице ће вас увести у посебан свет лавовске реалности који стоји насупрот свих конвенција.

Вага

Као најдруштвенији знак зодијака Вагама је лако да своју креативност каналишу у беспрекорне и непоновљиве шале (нико други не може то да изведе као они, а ни Ваге саме немају потребу да исту шалу изговарају два пута).

Ован

Овнови су бескрајно интелигентни у својој духовитој размени са ироничним играма речи и повремено показују висок степен субверзивности за конвенције – наравно, све то уз крајње озбилне фацијалне експресије. Просто не знате одакле вас је та шала снашла а волели бисте да сте је се ви досетили.

Девица

Девице нису забављачи као Близанци и Лавови. Али обожавају да се завуку у ћошак и саговорника доводе до суза својим сатиричним коментарима и ироничним опсервацијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas