Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Спремите се за ОПАСАН ФЛЕРТ, стиже Венера у Стрелцу! Ево како ће овај транзит осетити знакови хороскопа: Ован је на УДАРУ!

После фаталне Шкорпије, Венера прелази у знак Стрелца. Стрелац је знак који воли слободу, авантуриста у души, знак који неробује правилима.

1633957682_ljubav.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Венера у Стрелцу воли узбуђења, воли да воли а како је опчињена путовањима у току њеног транзита кроз знак Стрелца постоји могућност да се упустите у везу са странцем или са особом који сте упознали на неком путовању.

Венера у Стрелцу: од 7.10. до 5.11.2021

У току њеног транзита вероватно ћете потрошити неки непланирани новац јер ова Венера обожава шопинг и скупе ствари. Воли моду и прати је. Лако се заљубљује али још лакше одљубљује јер је она са вама док је лепо, док има пуно осмеха, излазака , друштва.

Чим нестане та лепа полетна енергија и чим дан нема узбуђења она се окреће и одлази.

Занимљиви датуми док Венера тразитира кроз знак Стрелца: 14 и 15 октобар- за неке обнова контајат или односа са особом из прошлости. 17 октобар- време за излазак са друштво, заљубљивање, флерт, пуно лепе и позитивне енергије 26 и 27 октобар- све тајне излале на видело, долази до раскида, тајне везе постаку јавне...

Како ће овај транзит осетити знакови хороскопа:

Ован - пуно лепих изненадних дешавања. Изјава љубави кроз скуп поклон, путовања и "долазак" изненадне количине новца на који нисте рачунали.

Бик - решавање имовинско правних односа у вашу корист. Неки Бикови ће продати некретнину.

Близанци - вама овај транзит доноси лепа љубавна дешавања па постоји могућност трудноће као и венчања

Рак - каријера вам је у фокусу. Ако желите промену сада је право време

Лав - нова фатална љубав куца на врата

Девица - посвећеност дому, породици и пријатељима

Вага - постоји могућност да се ваш љубавни живот са партнером нагло прекине. Памет у главу и без исхитрених реакција

Шкорпија - окренути сте себи и својим дубоким дешавањима. Само ви знате шта вам се дешава у глави

Стрелац - лепа енергија, широк осмех и доста флерта као и заљубљивања

Јарац - тајна љубав на послу

Водолија - потреба за дружењем, пријатељи то очекују од вас

Рибе - велики успех у каријери поготово ако сарађујете са странцима

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas