Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СРЕЋА ЈЕ НА ЊИХОВОЈ СТРАНИ: Четири знака кинеског хороскопа која ће имати много успеха у љубави на почетку 2024. године

Знакови који ову 2024. годину стартују са великим добитком на пољу љубави

1704525459_e90db11289fa45e7b214abcb4ac91c545eb91209--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Кинески хороскоп нам открива која су то четири знака којима ова година поклања партнере којима су се надали.

Зец
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Ако је по годишту ваш хороскопски знак Зец у кинеском Зодијаку, ваша срећа у љубави почела је првим сатом нове 2024. године. Сада је прилика да се фокусирате на своје "љубавне бајке", које сте прижељкивали и створите себи прави рај са посебном особом.

Ако сте у вези, ваш однос са партнером ће процветати и постаћете прави тим. Коначно ћете се ослободити својих несигурности, али и свега онога што је вашу везу чинило тежом.

Мајмун
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Знак Мајмуна ове године, ако су самци, очекује неочекивано у љубавном животу. Ово се нарочито односи на наредне недеље јануара. Неки од вас се већ упознају са сродном душом или новим пријатељем који ће вас на крају упознати са сродном душом. Зато, будите отворени и обратите пажњу на знакове. Не желите да пропустите ова "врата" могућности.

Ако сте у вези, охрабрујете се да говорите своје мишљење. Вероватно сте се доскоро бојали да свом партнеру нешто кажете што вам смета или сте прећутали "зарад мира", али вам хороскоп говори да су ваши страхови узалудни и да ћете само поправити однос са партнером, уколико заиста отворено попричате са њим.

Во
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Волови на самом почетку ове године чекају успомене из прошлог љубавног живота. Међутим, ово сматрајте једном врстом теста или подсетника на то где сте били некада, а где сте сада. Колико год неке љубави биле "непрежаљене", ако се појаве или их се само сетите, уверићете се да је најисправнија одлука да је игноришете и да схватите да је исправно то што та једна особа није ваш изабраник/изабраница. На овој листи сте са разлогом, немојте да одгурнете праву особу због поступака погрешних или због идеализовања некога из прошлости. Космичка енергија је уз вас и охрабрује вас у томе!

Ако сте у вези, ваша срећа у љубави је веома јака. Усредсредите се на активности и пронађите изговоре да са вашом драгом особом одете на дуго жељене дестинације. Што занимљивије проведете време, то ће вам се лепше ово путовање одразити на љубав у будућности.

Коњ
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Коње "самотњаке" наредне недеље очекује право љубавно витештво. Водићете се срцем и бићете храбри и истрајни у намери да се скрасите са особом, коју већ неко време посматрате. Но, ако мислите да је то немогуће, можда вам значи информација да ваша симпатија зна како се осећате, а можда је право време да некако отвореније то покажете и тако ћете добити ону праву информацију. Верујте својој срећи на овом пољу. Неће вас изневерити.

Ако сте у вези, имаћете користи од својих мисли и осећаја ове недеље у вези са вашим партнерством до сада. Срећа је ту да вас подржи док покушавате да направите простор за ово партнерство у вашем животу и сасвим се посветите свом партнеру.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas