Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Астрологија и личност

ШТА БИСМО БЕЗ ЊИХ! Жене ОВИХ 6 хороскопских знакова важе за НАЈЈАЧЕ, али свака на свој начин

Према астрологији, хороскопски знаци имају моћ да дефинишу особине личности које им помажу да дефинишу свој пут успеха

1650530774_priscilla-du-preez-9e4n5-xvvbg-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

На жене се гледа као на инфериорне у односу на мушкарце у нацијама у којима влада патријархат. Они се називају алатом или играчком. Експлоатација и насиље су термини на које често чујемо да се жене жале. Међутим, видели смо да се жене појављују као јаке вође упркос својим околностима. Верује се да астрологија и сунчеви знаци имају много везе са њиховом моћи ума. Ево листе сунчаних знакова који се појављују као јаки лидери.

1. Ован: Најмоћније 

Под овим знаком су најјаче жене зодијака. Према графиконима, жене Овнови су дефинисане као амбициозне, снажне и импулсивне. Често се сматра да импулсивност делује против ваше воље, али се чини да је то и позитивна особина за вас. 

Прочитајте још: СУНЦЕ У КОЊУКЦИЈИ СА УРАНОМ: Многи ће доживети дуго очекивано ОСЛОБОЂЕЊЕ, али једне ствари морате да се ЧУВАТЕ

Водећи знак, Ован има свој унутрашњи део испуњен ватром и моћи. Дакле, нисте лаки људи, који лако одустају у било ком тешком тренутку. Чини се да вас ништа не зауставља, јер по сваку цену чекате крај. И, на основу ових особина, жене Овнови су најмоћније, рангиране на врху листе.

2. Рак - Неговатељке

Жена Рак је други најјачи знак. Овај осетљиви сунчев знак ће вас све изненадити својим супротним особинама и личношћу. Према астрологији, жене које леже под овим знаком су жестоке у заштити оних до којих им је стало и то вас чини једним од најјачих знакова. 

Фото: Пиксабеј

По својој личности упоређујете се са медведицом која чува своје младунчад, чија је брига незаустављива за њихове драге. Жена Рак је мајстор за здраве границе и зна како да управља сопственим емоцијама на веома здрав начин. Иако се чини да сте по срцу прилично осетљива особа, а умом најмоћнија.

3 Шкорпија: Стратег

Шкорпиони су повезани са стратегијама. Жена Шкорпија је посебно јака. Ваша снага долази из унутрашње и спољашње стране ваше душе. За разлику од свих других јаких сунчевих знакова као што су Ован и Рак, жена Шкорпија је позната као тиха особа у смислу планирања. Жена која потпада под овај знак је стратег са најјачим жељама. Чини се да сте један од оних који носе особину тврдоглавости у погледу остваривања својих жеља. Без обзира какве су последице, радићете на свом циљу до краја.

4. Јарац- Ентузијаста

Ви сте жена са мање страха и више самопоуздања. Никада не грешите и чините добра дела. Жена Јарац је позната као једна од најуспешнијих јер никада не одустаје ни под којим околностима. Не размишљате двапут пре него што кренете напред. Било да је у питању ваш домаћи или професионални фронт, дајете све од себе и неуморно радите за оно што сте желели. По особинама сте најпрактичнији и ентузијаста.

Прочитајте још: Ово је НАЈРЕЂИ хороскопски знак на свету! Његови представници су ПОСЕБНИ и људи их обожавају

5. Лав: Најпраћенија

У првих пет, жене Лавови су те које највише цене друге, што довољно говори о њиховој снази. Жена Лав поставља најбоље границе и ограничења у било којој ствари. Ви сте оптимистичне природе и немате сумње у себе. Ревност у вама помаже вам да донесете најбоље резултате на послу и учините да будете највише праћени.

6 Рибе: сањарке

Зодијачки знак рибе има душу пуну емоција и емпатије. Али када говоримо о снази и моћи, нисте најслабији. Можда нисте најјачи, али се држите безбедне удаљености од оних који покушавају да вас лако застраше. Тебе није лако победити. Ко год да потпада под овај знак, обично је темпераментан, али у исто време заузимате став за оне који су најважнији. Такве особине вас чине мање слабим и снажним у поређењу са другим знаковима у астрологији. Дакле, интелигенција вас држи будним!

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas