Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта хороскопским знацима највише смета код ПАРТНЕРА? Погледајте због чега вас одређени припадник Зодијака може оставити

Ево шта вам одређени хороскопски знаци никада неће опростити

1690550644_horoskop-ljubav.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован не воли лењост, Вага агресивност… Шта вама највише смета код партнера? Можда не верујете у хороскопу када су у питању предвиђања о љубави, здрављу или новцу, али тешко је занемарити чињеницу да сваки знак има своје карактеристике, пише метрополитан.си. Следи листа особина или облика понашања због којих ће вас припадник одређеног хороскопског знака оставити.

Ован – лењост

Неки од нас воле да проведу дан у кревету гледајући сапунице, а ако је неко од вас у вези с овном, бићете у проблему. Ован не подноси лењост и такво понашање сматра губитком времена.

Бик – нестрпљивост

Бикови су темељни и воле да одвоје време за доношење одлука. Узнемиравање и вршење притиска избациће вас из игре.

Близанци – некомуникативност

Недостатак комуникације је проблематичан у свакој вези, али у вези с Близанцима то је једноставно недопустиво. Они то не виде само као недостатак комуникације, већ и као недостатак љубави.

Рак – неосетљивост

Ракови једноставно не могу да поднесу везу с неким ко не показује довољно емоција или саосећања. Осећања их хране, а ако су гладни нечега у вези што им је најважније, одлазе без пуно размишљања.

Лав – занемаривање

Лавови нису површни, али воле да изгледају неговано. Ако су у вези с неким ко потпуно занемарује њихов изглед, однос неће дуго потрајати.

Девица – површност

Ако нисте способни да водите дубоке, смислене разговоре и занима вас само гледање телевизије и бацање новца, нећете дуго издржати с особом рођеном у овом знаку.

Вага – агресија

Ваге су склоне избегавању сукоба, а ако су у вези с неким ко га стално започиње, потражиће неког мирнијег.

Шкорпија – непоузданост

Ако Шкорпији обећате да ћете нешто учинити, а онда то не испуните, изгубићете њихово поверење. Након неколико прекршених обећања, и ви ћете је изгубити.

Стрелац – неизвесност

Стрелчеви су самоуверени, а ако су у близини некога ко није, врло брзо изгубе интересовање јер желе некога попут њих.

Јарац – претварање

Претварање да сте нешто што нисте код већине људи не држи воду, али Јарац ће то схватити толико озбиљно да ће пожелети да вас се реши чим схвати шта намеравате.

Водолија – нестрпљивост

Водолија је отворен према свима и склона је да пусти друге да живе како желе. Стога ће овај знак замерити сваки покушај да се нешто криво оцени само зато што вам се то не свиђа.

Рибе – зло

Нико не воли лоше људе и Рибе ће запливати ​​на другу страну на први знак таквог понашања.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas