Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта нам доноси МЛАД МЕСЕЦ У ШКОРПИЈИ? Посебно ће деловати на ова четири знака

У ноћи између недеље и понедељка на небу је освануо млад Месец у Шкорпији, доносећи нам прилику за процену и напредак.

1699885069_shutterstock_1702008364-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ово је период у коме ће тензије бити на врхунцу, али и у коме ће се пуно односа наћи на испиту. Астролози заправо тврде да ће млад Месец у Шкорпији највише утицати на међуљудске односе; могао би да вас инспирише да се коначно отворите некоме или да привучете новог пријатеља или партнера у свој живот.

Иако је млад Месец углавном време интроспективе, када је енергија нешто мирнија, овај се налази у непосредној близини Марса - Шкорпијине жестоке, владајуће планете, па ће вероватно бити једнако интезиван и драматичан као и пун Месец. Овај млад Месец могао би да раздрма ваша чула и да вас одведе потпуно непредвидим путем. Астролози истичу да ће се четири знака посебно наћи на удару ове енергије, а то су Бик, Лав, Шкорпија и Водолија.

БИК

Ваши односи добијају смислен и потенцијално драматичан и неочекиван обрт. Ово је време када би требало да будете отворени да упознате нове људе јер звезде указују да бисте лако могли да пронађете неког од поверења, то може бити љубавник, али и пријатељ. Ова мена би могла и да вас гурне ван ваше зоне удобности, те да вам покаже колико неконвенционални заправо можете да будете.

ЛАВ

Овај млад Месец погађа вас тамо где сте најрањивији; налази се у вашој четвртој кући домаћих и личних ствари. Ова лунација обасјава све оно што се дешава иза затворених врата, па ће ваша породица врло вероватно сазнати неке ваше тајне - чека вас тешко суочавање. Такође, сачекаће вас неочекиване професионалне промене које би могле да уздрмају ваш лични живот, а то може бити и узбудљиво и стресно у исто време. Ваша каријера проћи ће кроз значајан раст и еволуцију, тако да је време да се позабавите драмом која вас оптерећује код куће - како бисте били спремњији за напредак.

ШКОРПИЈА

Током овог периода на уму ће вам углавном бити како да истакнете себе и своје право ја и како да своје квалитете наметнете околини. Ово је ваш период, а пратиће вас налет самопоуздања и задовољства у сопствениј кожи. Могло би да вам се деси нешто изузетни што сте дуго прижељкивали и да манифестујете нешто што сте веома дуго чекали. Светло на крају тунела коначно стиже, а ви сте спремни за реализацију виших циљева.

ВОДОЛИЈА

Овај млад Месец доноси налет енергије у вашу 10. кућу јавног имиџа, па тренутно имате моћ да добијете нека значајна признања, посебно ако сте спремни да грабите ка напретку или да учествујете на неком такмичењу, конкурсу... Једно је сигурно, када је реч о послу, очекује вас сигуран бољитак и ако већ сада нећете напредовати, онда ћете бар ударити темеље за то. Спремни сте за акцију, а долази вам и налет нових идеја и амбиција. Могуће је да ћете се суочити са препрекама, али останинте хладни и смирени - овај млад Месец доноси непредвидиве обрте, али то не мора нужно да буде лоше.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas