Oglas
· · Komentari: 0

Šta nam donosi MLAD MESEC U ŠKORPIJI? Posebno će delovati na ova četiri znaka

U noći između nedelje i ponedeljka na nebu je osvanuo mlad Mesec u Škorpiji, donoseći nam priliku za procenu i napredak.

1699885069_shutterstock_1702008364-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovo je period u kome će tenzije biti na vrhuncu, ali i u kome će se puno odnosa naći na ispitu. Astrolozi zapravo tvrde da će mlad Mesec u Škorpiji najviše uticati na međuljudske odnose; mogao bi da vas inspiriše da se konačno otvorite nekome ili da privučete novog prijatelja ili partnera u svoj život.

Iako je mlad Mesec uglavnom vreme introspektive, kada je energija nešto mirnija, ovaj se nalazi u neposrednoj blizini Marsa - Škorpijine žestoke, vladajuće planete, pa će verovatno biti jednako intezivan i dramatičan kao i pun Mesec. Ovaj mlad Mesec mogao bi da razdrma vaša čula i da vas odvede potpuno nepredvidim putem. Astrolozi ističu da će se četiri znaka posebno naći na udaru ove energije, a to su Bik, Lav, Škorpija i Vodolija.

BIK

Vaši odnosi dobijaju smislen i potencijalno dramatičan i neočekivan obrt. Ovo je vreme kada bi trebalo da budete otvoreni da upoznate nove ljude jer zvezde ukazuju da biste lako mogli da pronađete nekog od poverenja, to može biti ljubavnik, ali i prijatelj. Ova mena bi mogla i da vas gurne van vaše zone udobnosti, te da vam pokaže koliko nekonvencionalni zapravo možete da budete.

LAV

Ovaj mlad Mesec pogađa vas tamo gde ste najranjiviji; nalazi se u vašoj četvrtoj kući domaćih i ličnih stvari. Ova lunacija obasjava sve ono što se dešava iza zatvorenih vrata, pa će vaša porodica vrlo verovatno saznati neke vaše tajne - čeka vas teško suočavanje. Takođe, sačekaće vas neočekivane profesionalne promene koje bi mogle da uzdrmaju vaš lični život, a to može biti i uzbudljivo i stresno u isto vreme. Vaša karijera proći će kroz značajan rast i evoluciju, tako da je vreme da se pozabavite dramom koja vas opterećuje kod kuće - kako biste bili spremnjiji za napredak.

ŠKORPIJA

Tokom ovog perioda na umu će vam uglavnom biti kako da istaknete sebe i svoje pravo ja i kako da svoje kvalitete nametnete okolini. Ovo je vaš period, a pratiće vas nalet samopouzdanja i zadovoljstva u sopstvenij koži. Moglo bi da vam se desi nešto izuzetni što ste dugo priželjkivali i da manifestujete nešto što ste veoma dugo čekali. Svetlo na kraju tunela konačno stiže, a vi ste spremni za realizaciju viših ciljeva.

VODOLIJA

Ovaj mlad Mesec donosi nalet energije u vašu 10. kuću javnog imidža, pa trenutno imate moć da dobijete neka značajna priznanja, posebno ako ste spremni da grabite ka napretku ili da učestvujete na nekom takmičenju, konkursu... Jedno je sigurno, kada je reč o poslu, očekuje vas siguran boljitak i ako već sada nećete napredovati, onda ćete bar udariti temelje za to. Spremni ste za akciju, a dolazi vam i nalet novih ideja i ambicija. Moguće je da ćete se suočiti sa preprekama, ali ostaninte hladni i smireni - ovaj mlad Mesec donosi nepredvidive obrte, ali to ne mora nužno da bude loše.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas