· · Коментари: 0
ВИКЕНД ХОРОСКОП

Шта нам звезде предвиђају за викенд: ДЕВИЦЕ ЋЕ ИМАТИ СТРАСТВЕНОГ УДВАРАЧА, СТРЕЛЧЕВИ ЗАГАРАНТОВАН ПРОВОД

Неки би требало мало да одморе, док се другима смеши неочекивана срећа

1674220000_shutterstock_1181431147-astro-.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

Ован- ви ћете овог викенда направити пресек вашег пословног али и емотивног живота. Када то урадите и ствари поставите на своје место крећу позитивне промене.

Бик- схватили сте да вас тврдогавост не води никуда. Полако увиђате своје грешке и спремни сте на компромис. Од викенда креће леп период за вас.

Близанци- увидели сте пропусте у раду и сада за викенд радите исправке. Такође дешава се да сте љути на себе јер неке птилике нисте искористили. Почетак недеље вам доноси повољне пословне прилике.

Рак- викенд пред вама обележиће љубав тј партнерски односи. Будите спремни на пријатна изненађења. Односи у породици могу да се среде али је потебно да комуницирате.

Прочитајте још: Најмистериознији знакови хороскопа: Они су професионалци у прикривању осећања

Лав- бићете у прилици да ствари које вас брину решите. Неће бити лагано али после ћете моћи растерећено да живите. Викенд посветите свом менталном здрављу.

Девица- слободне Девице имаће веома страственог удварача. Јасно ће показивати шта жели од вас. Можда је ок да пређете преко својих принципа и да се можда по први пут потпуно опустите у животу.

Вага- будите спремни да искрен и дубок разговор са партнером. Слободне Ваге за викенд могу да сретну велики љубав из прошлости.

Шкорпија- ако се потрудите ви можете свој живот да уредите по вашој мери. За викенд се осамите и полако крените у “поправку” вашег живота.

Стрелац- провод са пријатељима вам је загарантован за викенд. На вама је само да пристанете!

Јарац- брине вас љубавни живот. Партнер постаје нервозан и ви осећате његово незадовољство. Једино искрен разговор може да реши ситуацију.

Прочитајте још: Хороскоп за петак, 20.јануар: СТРЕЛЦА очекују ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ, ЛАВ осећа ПРИЛИВ ЕНЕРГИЈЕ

Водолије- овог викенда имате лепу енергију. И поред гомиле обавеза одлучили сте да уживате у њему и да издвојите време само за себе.

Рибе- било би добро када би овај викенд организовали онако како вама одговара. Немојте ићи против себе. Само оно што вас чини срећним радите. Пријатељу је преко потребан ваш савет. Нађите време за њега.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.