Oglas
· · Komentari: 0
astro

Najmisteriozniji znakovi horoskopa: Oni su profesionalci u prikrivanju osećanja

Neki horoskopski znaci imaju nedokučivu ličnost i zadržavaju svoja osećanja i ciljeve za sebe

1674140358_shutterstock_1050912572.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Često nailazimo na ljude kojima nije prijatno da dele svoje emocije sa svima. Potiskivanje osećanja i stvaranje zagonetne ličnosti štiti ih od pokazivanja svoje ranjivosti.

Rak

Rakovi su nesumnjivo najtajnovitiji horoskopski znak na astrološkom nebu. Ovaj kardinalni vodeni znak ima tendenciju da svoja osećanja drži za sebe i retko ih deli sa bilo kim jer se plaše da će biti povređeni. Rakovi su super empatične duše koje ne vole da uznemiruju nekoga svojim osećanjima, pa biraju da ćute čak i ako to ne bi trebalo.

Pročitajte još: PERIOD OD 22. JANUARA DO 20. APRILA BIĆE NAJSREĆNIJi: Otkrijte koje 4 stvari donose planete u direktnom hodu

Ovan

Iako su spolja otvoreni i društveni, rođeni u Ovnu iznutra su mekani i nikada nikome ne otkrivaju svoja prava osećanja.

Škorpija

Još jedan horoskopski znak čije su srce i osećanja tajna čak i za njihove najbliže. Oni imaju duboka i intenzivna osećanja, ali nikada ni sa kim ne dele svoje pravo ja. Retko  dozvoljavaju nikome da se meša u njihovo emocionalno stanje.

Jarac

Jarčeve je zaista teško razumeti i čitati jer su oni profesionalci u poigravanju sa svojim osećanjima i njihovom uklanjanju, odnosno sakrivanju. Možda izgledaju kao da su društveni, međutim, svrhe i ciljeve drže samo za sebe, piše Pink Villa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas