· · Коментари: 0
ВЕНЕРА

Шта од Венере можемо да очекујемо до 25. фебруара? Лав осећа посебну енергију, а један знак је "пољуљан" (1. део)

Како ће овај транзит венере утицати на ваш хороскопски знак?

1612814978_Depositphotos_40836509_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Венера је 1. фебруара ушла у водолију и ту остаје у наредних 15 дана.

Ован

Као што ви осећате слободу тако је и ваш партнер осећа. Потребно је да повучете ручну и да не покажете љубомору јер би то могло да уздрма вашу везу. Отворени сте за јасно показивање емоција. У току овог транзита прузели сте већи део обавза на вас, потребно је да истрајете у томе.

Прочитајте још: Венера је у Водолији: Њена љубав је ЧАРОЛИЈА, а ако партнер тражи ОВО у стању је да се без речи окрене и оде

Бик

Фото: Депосит

Ваша сигурна лука и уљуљканост у вези сада мозе бити нарушена енергијом опуштене и слободне Венере. Прихватите њену енергију и имајте поверења у партнера као и у себе. Мало слободе пријаће обома.

Близанац

Близаначкој енергији прија енергија Венера у Водолији. Овај период искористите за комуникацију. Како љубавну тако и пословну. Покушајте да не будете површни што ви често умете. Приступите комуникацији дубље и темељније.

Рак

Рак је породичан знак који воли топлу и ушушкану атмосферу. Овај трназит ће код вас пробудити потпуно нову енергију. Одбаците стара правила, наслеђена и научена мишљења. Прихватите енергију ове Венере и заплешите са њом.

Прочитајте још: Дан заљубљених се ближи! Одаберите прави поклон за партнера на основу хороскопског знака

Лав

Током овог транзита потребно је да се опустите. Осећате лепршаву енергију која вас тера на забаву, опуштање и понеки флерт. Сада ћете љубав и наклоност показивати јасније, али пазите да не уплашите особу преко пута вас.

Девица

Енергија ове Венере у Водолији помало збуњује вас аналитичк и прецизни ум. Један део Вас жели да се опусти, да буде лаган. Други део жели да повуче кочницу. У сваком случају нема потребе бити ригидан. Покушајте на нађете златну средину. Слободно мало искочите из шаблона.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.