· · Komentari: 0
SAVETI

Dan zaljubljenih se bliži! Odaberite pravi poklon za partnera na osnovu horoskopskog znaka

Za razliku od ostalih praznika, za Dan zaljubljnih svu pažnju usmeravamo na partnera.

1612362544_moon-3059324_640.jpg
Foto: Pixabay

Dan zaljubljenih, za razliku od rođendana i Božića, doba je godine u kojem poklone kupujete samo za vašeg parnera. Dakle, ako to već radite, učinite kako treba! Ono čime bi mogli da se vodite jeste horoskopski znak. Na osnovu osobina znaka možete odabrati pravi poklon.

Pročitajte još: Tanja Veljković najavljuje: Nova godina TEK POČINJE, a LAŽI će biti otkrivene i mediji će se uskomešati

Ovan

Ovnovi su energični, pa vole da rade stvari koje ih uzbuđuju, izazivaju i pomalo plaše. Obradovaćete ih nekim nezaboravnim događajem: planinarenjem, obilazak kulturnih ustanova, a možda čak i "escape room". 

Bikovi obožavaju hranu!

Bik

Bikovi vole hranu i piće. Veliki su hedonisti i obožavaju kvalitetne obroke. Ispitajte ga o omiljenim jelima i pripremite mu to. 

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Ne poveravajte im se! Ovih 5 horoskopskih znakova NE MOGU da čuvaju tajnu

Blizanci

Blizance odlikuje monotonija i dosada - potrebna im je stalna i sveža intelektualna stimulacija da bi pokrenula uspavane umove. Najbolji poklon će biti ako ih iznenadite nekim kursom, bilo koje vrste, u zavisnoti od toga šta im je interesovanje. Takve stvari im nikada neće dosaditi. 

Rak

Veoma sentimentalni, vrlo tačni kada je reč o pamćenju stvari. - Rakovi vole da stvaraju uspomene. Ako im poklonite nešto što će ih podsetiti na prošlost to će ih izuzetno obradovati: fotografije, šolja sa vašim likom, albumi, jastuci...

Pročitajte još: RUSKI horoskop za 2021. Svetlane Klepše: Vage će nizati POBEDE, a jedan znak sigurno menja POSAO (2 deo)

Lav

Svi Lavovi vole ih maze, paze i neguju - nema sumnje u to. Sve što im možete pružiti u tom odeljenju dobro će proći, idealno prilagođeno njihovom ličnom stilu. Pa im tako možete prirediti spa dan, masaže, tretmane kose...

Devica

Devicama vlada Merkur, što ih sve čini brbljavim. Devicu ćete teško videti bez telefona. Saznajte marku i model i napravite personalizovanu futrolu za telefon. Ilustracija neka se zasniva na njihovim omiljenim stvarima, pejzažima ili čak porodičnim fotografijama. Ovaj poklon će ih veoma usrećiti. Pored toga, oni će misliti na vas svaki put kad budu razgovarali, što nije loše.

Pročitajte još: RUSKI horoskop za 2021. Svetlane Klepše: Ovan napreduje, a jedan znak će sigurno ući u BRAK (1 deo)

Vaga

Pod vladavinom same boginje ljubavi, Venere, sve Vage cene tradicionalne modele izjavljivanja ljubavi. Odličan izbor bi bio koverta sa romantičnom porukom i čestitkom ili odličan izbor buketa.

Foto: Pixabay
Vage su staromodne

Škorpija

Škorpije su čudne, neobične i pomalo opasne. Oni definitivno vole da pomeraju granicu i zalaze u nepoznato. Zašto im ne biste kupili knjige iz psihologije za Dan zaljubljenih? Ovo će za njih biti nešto jedinstveno i potpuno lično. 

Strelac

Strelci vole životinje i svet prirode. Imaju afinitet sa krznenim, ljuskavim i pernatim stvorenjima i vole sjajan boravak na otvorenom.  Ako ste razmišljali o tome da nabavite kućnog ljubimca, možda je sada trenutak da se odvažite da to uradite. Sve to na stranu, preslatka umiljata igračka njihovog omiljenog stvorenja može ih samo nasmejati.

Pročitajte još: Večeras je PUN MESEC i ples Venere sa Plutonom: Pogledajte u NOVČANIK i u partnera

Jarac

Jarci su pronicljiva, sofisticirana bića i znaju kvalitet kad ga vide. NJihov urođeni materijalizam znači da cene predmete sa visokim cenama, pa potrošite koliko možete i napravite to ili nakit ili dizajnerski predmet za koji znate da je priželjkivao. Jarci vole da nose najbolje stvari, kako bi svetu pokazali svoju vrednost. 

Vodolije vole moderne tehnologije

Vodolija

Vodolijama vlada Uran, planeta svemirskih putovanja, aerodinamike i pronalaska. Dakle, neka oprema za gledanje zvezda (teleskop, knjiga, dvogled) pružila bi im hobi koji se vrlo lako zaključava i prilagođen je interesima njihovog znaka. Lekcije o letenju bi bile sjajne, ali to verovatno nije izvodljivo. Neka vrsta uređaja takođe bi bila dobar izbor, jer oni uvek imaju na oku najnovije, najsavremenije izume kako bi im život učinili lakšim ili zabavnijim.

Pročitajte još: Sutra je pun mesec PRVI PUT u 2021. godini: Najviše će uticati na OVA 4 ZNAKA!

Ribe

Možda ste to već primetili kod svog partnera, ali Ribe sigurno vole svoj krevet. Opuštajući se i odmarajući od sveta, u svom gnezdu, to je njihov siguran prostor. Napravite im luksuzni set za spavanje: najmekši kućni ogrtač, papuče, sveće, novi jastuk... 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.