Oglas
· · Komentari: 0
VENERA

Šta od Venere možemo da očekujemo do 25. februara? Lav oseća posebnu energiju, a jedan znak je "poljuljan" (1. deo)

Kako će ovaj tranzit venere uticati na vaš horoskopski znak?

1612814978_Depositphotos_40836509_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Venera je 1. februara ušla u vodoliju i tu ostaje u narednih 15 dana.

Ovan

Kao što vi osećate slobodu tako je i vaš partner oseća. Potrebno je da povučete ručnu i da ne pokažete ljubomoru jer bi to moglo da uzdrma vašu vezu. Otvoreni ste za jasno pokazivanje emocija. U toku ovog tranzita pruzeli ste veći deo obavza na vas, potrebno je da istrajete u tome.

Pročitajte još: Venera je u Vodoliji: NJena ljubav je ČAROLIJA, a ako partner traži OVO u stanju je da se bez reči okrene i ode

Bik

Foto: Deposit

Vaša sigurna luka i uljuljkanost u vezi sada moze biti narušena energijom opuštene i slobodne Venere. Prihvatite njenu energiju i imajte poverenja u partnera kao i u sebe. Malo slobode prijaće oboma.

Blizanac

Blizanačkoj energiji prija energija Venera u Vodoliji. Ovaj period iskoristite za komunikaciju. Kako ljubavnu tako i poslovnu. Pokušajte da ne budete površni što vi često umete. Pristupite komunikaciji dublje i temeljnije.

Rak

Rak je porodičan znak koji voli toplu i ušuškanu atmosferu. Ovaj trnazit će kod vas probuditi potpuno novu energiju. Odbacite stara pravila, nasleđena i naučena mišljenja. Prihvatite energiju ove Venere i zaplešite sa njom.

Pročitajte još: Dan zaljubljenih se bliži! Odaberite pravi poklon za partnera na osnovu horoskopskog znaka

Lav

Tokom ovog tranzita potrebno je da se opustite. Osećate lepršavu energiju koja vas tera na zabavu, opuštanje i poneki flert. Sada ćete ljubav i naklonost pokazivati jasnije, ali pazite da ne uplašite osobu preko puta vas.

Devica

Energija ove Venere u Vodoliji pomalo zbunjuje vas analitičk i precizni um. Jedan deo Vas želi da se opusti, da bude lagan. Drugi deo želi da povuče kočnicu. U svakom slučaju nema potrebe biti rigidan. Pokušajte na nađete zlatnu sredinu. Slobodno malo iskočite iz šablona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas