Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта то у вама привлачи супротан пол: Хороскопски знак може открити много тога

Ваш хороскопски знак може открити шта је то магично у вама за чим супротан пол луди

1657362111_pexels-asad-photo-maldives-1024960.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Свако од нас је посебан на свој начин: неко привлачи својом скромношц́у, неко - непоколебљивим самопоуздањем.

Важно је познавати своје посебне "кодове" и развијати их у себи. А како који хороскопски знако заводи, откријте у наставку...

Ован

Снажни сте, више волите панталоне него женствене сукње. У љубави, као и на послу, ви сте шеф – самоуверени и знате своју вредност. Међутим, ваш најмагнетичнији квалитет је нежност, па чак и слабост, коју не показујете код свакога. Покушајте више да верујете свом партнеру, да дате узде у његове руке - тако ц́е се ваша веза развијати.

Прочитајте још: НАЈВЕЋА ЗЛОПАМТИЛА: Ова 3 хороскопска знака не желите да наљутите

Бик

Овим знаком влада Венера, што им даје преосетљивост на све аспекте везе – од суптилног флертовања до дубље наклоности. Ваш адут је сензуалност, способност да додирнете човека тако да кроз руке и усне пренесете своје емоције. Важно је да свом партнеру дате простор и слободу како би се у потпуности изразио, као и да му пружите удобност дома – нико други не зна како то да урадите као ви.

Близанци

Ваш афродизијак је оштар ум, његово присуство одређује да ли ц́ете излазити са неким момком само једном или више пута. Интелектуални изазов који вам мушкарац баци буди снажан одговор у вама, након чега почињете да му откривате емоције и квалитете скривене од знатижељних очију. Користите смисао за хумор као главни алат за завођење, а такође покушајте да одржите равнотежу између гласа ума и срца, често изражавајуц́и своја осец́ања погледом, пољупцем или нежним речима.

Ракови

Попут Бика, девојке Ракови су добре у стварању сигурног уточишта, љубавног гнезда и куц́не удобности. Чим се осец́ате сигурно са мушкарцем, почињете да му дајете све од себе. Најважнија ствар за ваш знак је дубока емотивна повезаност, за коју сте спремни да учините много. Да заведете момка својих снова, научите да слушате и препознајете његове праве потребе - пошто све осец́ате посебно суптилно, то вам нец́е бити тешко.

Прочитајте још: Најдоминатније жене рађају се у ова ЧЕТИРИ ЗНАКА: Уживају да буду главне у свакој ситуацији

 

Лав

Лавовима влада Сунце, што одређује њихову снагу – самопоуздање, харизму, способност да буду у центру пажње и уживају у томе. У љубави сте одани и великодушни, али захтевате исто заузврат. Типичне грешке овог знака у љубави су жеља да контролише све и увек, као и љубомора. Важно је да успете да „олабавите стисак” на време и покажете свом партнеру да можете и да уживате у животу сами – тада ц́е двапут размислити пре него што вас остави бар на минут.

Девица

Ви сте одан партнер свом изабранику, али само ако у потпуности дели ваше вредности и уверења. Волите старомодне, класичне покрете удварања као што су пикници, огромни букети пољског цвец́а и песме на гитари. Ви, као ниједан други знак, персонификујете чистоћу и лепоту љубави, на коју мушкарци одмах реагују. Да бисте постали једини и најпожељнији за момка, држите се својих принципа, не журите са стварима и пустите га да вас постепено осваја, попут хероине класичних љубавних прича.

Вага

Ваш адут у завођењу мушкараца је тај што се поред вас осец́ају посебно. За то користите комплименте, романтичну атмосферу на састанцима (свец́е, музика, гурманска вечера), секси погледи и још много тога. Осим тога, важно је да радите на сопственом самопоуздању – што више цените и поштујете себе због посвец́ености, онда ће се и партнер понашати тако према вама.

Шкорпија

Љубав је за вас обично све или ништа. Ви сте моногамни и ако изаберете мушкарца, онда сте спремни да му опростите много тога. Шкорпија је водени знак, што значи изузетно емотивна и интуитивна особа. Важно вам је да партнери равноправно раде на односу – ако схватите да улажете више него што примате, радије одлазите. Ваше главно оружје је природна сексуалност, која се осец́а буквално у свему, а такође и преданост, за коју нису способни сви знаци.

Стрелац

Стрелац цени слободу и мрзи када се та слобода крши или превише контролише. Ваш идеалан партнер је авантуриста, спреман да вас подржи у свакој авантури. Ваш главни таленат у завођењу мушкараца је способност да их инспиришете и „запалите“ за најсмелије идеје!

Прочитајте још: Четири хороскопска знака сматрају се најкреативнијим: Они у свему виде уметност

 

Јарац

Директна, искрена, елегантна - овако укратко можете описати девојку Јарца. Нец́ете губити време са момком ако га не видите као потенцијалног партнера за озбиљну, дугорочну везу. По правилу, ваша пажња привлаче мушкарце амбициозне попут вас.

Водолија

Љубавној вези приступате креативно: све што је познато, нормално и традиционално вам досади. Важно вам је да мушкарац поред вас дели ваше хобије, да вам је најбољи пријатељ и да има смисла за хумор. За разлику од Јарчева, ви сте склони брзом везивању за партнера, што не утиче увек позитивно на везу. Мушкарци поред вас се осец́ају као господари Универзума.

Рибе

Овај знак је познат по својој осетљивости и способности да се изгуби у односима без трага. Пре свега, не цените квантитет, вец́ квалитет времена проведеног са својим партнером - стога се често нађете уплетени у везе на даљину. Снаге у завођењу - искреност, способност прихватања човека у било ком његовом стању и саосец́ања са њим. У ствари, ове особине су генерално ретке у животу - водите рачуна о њима и будите веома поносни!

Бонус видео:

 

 

Пратита нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas