Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ ПОМРАЧЕЊЕ МЕСЕЦА: Ова астролошка појава ће највише утицати на четири хороскопска знака

Помрачење Месеца у Бику стиже 28. октобра

1698227166_Foto-Shutterstock-pomracenje-meseca.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Промене у животу сваке особе ц́е кулминирати помрачењем Месеца у Бику, које ц́е се десити 28. октобра. Али четири знака Зодијака ц́е посебно осетити тај утицај и имаће судбинска дешавања.

Ован

Помрачење ц́е се десити у вашем финансијском сектору, што значи да можете изненада добити велику суму новца или ће вам неко вратити дуг, или ц́ете моц́и да отплатите неки кредит. Биц́е решено и важно питање у спору са пословним партнером које је у вези са финансијама, и то у вашу корист. У наредном периоду можете добити унапређење на послу.

Лав

Помрачење вам може изненада донети нови статус или позицију. Ако сте почели да развијате пословни пројекат пре две године у овом периоду, сада ц́ете добити очигледне резултате, који ц́е позитивно утицати на ваше финансије. Промену статуса набоље можете добити захваљујуц́и међународном пројекту или особи са којом сте у романтичној вези. Ваш љубавни живот ће се побољшати и ако сте слободни наћи ћете успешног партнера који вам у свему одговара.

Девица

У наредном периоду ћете постићи пословни успех. Очекује вас велика срец́а, а може бити у вези са побољшањем финансијског стања због повец́ања плате или правног спора који ћете добити. Додатно усавршавање такође вам може повец́ати новчани прилив. Ако планирате да радите са неком страном фирмом, то ц́е вам донети велики успех.

Вага

Правићете баланс између инвестиција, кредита, могуц́е хипотеке или ћете добити наследство. Ваша брац́а и сестре могу бити у тешкој ситуацију па ћете морати да им помогнете финансијски. Што се тиче посла, можда ћете морати да промените начин рада. Нека лична криза може вас приморати да преиспитате сврху свог живота. Вероватно ц́ете донети важну одлуку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas