Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ МЛАД МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ: Почиње ПРЕОКРЕТ за све знакове и то од 6.септембра!

Овај малд Месец ће бити у лепом односу са Ураном.

1630311953_sarliz.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

То нам даје прилику да ствари радимо на нов начин, да променимо нашу свест да будемо интуитивни и да сви пробудимо у себи оног малог генијалаца који чучи у нама.

Како ће нам свима интуиција бити јако наглашена то је прилика да у себи пробудимо потпуно ново биће, да поченемо да се бавимо стварима за које ни у лудим сновима нисмо могли ни да замислимо, да променимо наш доживљај света око себе.

Изаћићемо из своје зоне конфора али на луцидан и несвакидашњи начин јер то доноси аспек Урана са младим Месецом у Девици. Све те промене које ће се муњевитом брзином дешавати ће нам пробудити слободу мисли, наша реакција ће изненадити околину.

Људе које будемо сусретали ће бити све само не "обични" људи.

То ће се дешавати јер енергија привлачи енергију. Комуницираћемо на неком "вишем"нивоу јер је интуиција наглашена. Ум ради као стрела и у тренутку препознаје ситуацију и доноси одлуку. Луде љубави су на помолу. Сада нас привлаче потпуно другачије особе од онога што смо навикли или тражили.

Желимо луду љубав која помера границе. Само најхрабрији ће се упустити у овај плес. Та љубав помера границе и ваш живот одлази у потпуно другом смеру. То су љубави које се десе у трептају секунде.

Друге секунде доносимо одлуку да је то љубав нашег живота а у трећој секунди ми се венчавамо на неком удаљеном острву .... Једноставно поемрамо границе!

На глобалном нивоу овај млад Месец ће донети револуционарне промене, људи ће бити креативни и своји. Идеја ће бити на претек. За сваког појединца сада је време за промене, окретање новог листа. Утицај овог малдог Месеца у Девици ће се осећати од 6 септембра 21 септембра. Срећно!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas