Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стиже Млад Месец у Рибама 20. фебруара 2023. године: Ако жели да им се оствари жеља, СВАКИ ЗНАК мораће да уради једну ствар

Следи нам период испуњења најлуђих жеља, али потребно је да урадимо једну ствар

1676374691_shutterstock_2201327379.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фебруар је почео пуним Месецом у Лаву и завршава се младим Месецом у Рибама. Пред крај даје свој печат јер су Рибе 12. астролошки знак и у њима се налази сва мудрост света као и душа. Рибе иако сањиве и понекад дезорјентисане имају у себи суштину свега. Ретко која ситуација је за њих изненађујућа или непозната. Оне иако нису доживеле одређену ситуацију интуитивно њихова душа негде у палалерном универзуму јесте. Млад Месец у дубоким и интуитивним Рибама има задатак да манифестује ствари. Ваш задатак је да чврсто и јако замислите жељу, а млад Месец ће се потрудити да је оствари. Маштајте са овим младим Месецом и сведочите испењењу најлуђих жеља, амбиција ситуација као и односа! Како ће се млад Месец одразити на хороскопске знакове:

Ован

 У вама буди мистерију и полако се духовно повлачите у себе.

Бик

Реализација свих односа се сада дешава. Ви сада само посматрате и стварате јасну слику.

Близанци

Одражава вам се на комуникацију. Она сада постаје мека и нежна и сада људи тачно разумеју шта желите да кажете.

Рак

Излазак из зоне комфора. Фигуративно напуштате ваше породично уточиште и свету се представља нова особа која је сигурна у себе и јака!

Лав

Тензије у партнерским односима. Превише нежности и скривених порука вас привлаче, али опет вам и стварају нелагоду. Искрен и директан Лавовски разговор решава све.

Девица

Млад Месец вам доноси трансформацију пословних односа у вашу корист.

Вага

Буди у вама одлучност. Не вагате, сада не размишљате шта ако буде овако или онако, већ одлуке доносите у тренутку и са лакоћом.

Шкорпија

Емотивно сазревате. Јасно видите ствари. И прецизно са интуицијом доносите одлуке.

Стрелац

Буди у вама авантурустички дух који ће се овог пута одразити на куповину нове некретнине или пресељење.

Јарац

Вама ће бити наглашено поље љубави. Сада дајете кључни печат прошлости - или остајете у њој или идете даље. Ако останете не значи да нећете бити срећни!

Водолија

Буди вам креативност која ће се одразити у сваком сегменту живота. Одишете лепом енергијом.

Рибе

Ви цветате сва вашим младим Месецом. Сада сабирате ризницу мисли у својој глави и крећете у један потпуно дргачији свет. За корак сте испред свих! Напред!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas