· · Коментари: 0

Стиже нам ПРВИ МЛАД МЕСЕЦ У 2023. ГОДИНИ: Од 21. јануара започињемо са циљевима који нам мењају живот

Хороскоп за млад Месец у Водолији 21. јануара 2023. године - сазнајте какву енергију доноси према астролозима!

1673876059_shutterstock_1141143581.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Први млад месец у 2023. године очекује нас 21. јануара у знаку Водолије. Астролози и хороскоп истичу да је добро време да нежно посадите семе, поставите намере и размотрите све што бисте желели да приближите себи. Постављање намера и креирање циљева може бити корисно да промените свој живот. Може вас испунити осећајем сврхе и дати смисао вашем свакодневном животу. Постављање намера и креирање жеља, отворено вам показују чему треба да се посветите.

То не морају бити велики снови, оптерећење да треба да будете стално продуктивни, да се преоптеретите или запоставите све остало због тих снова. У астролошком смислу, постојали су ретроградниМеркур и Марс, а сада се појављују сенке планета. Током фазе сенке, све што је било скривено, може се открити.

Прочитајте још: Пет хороскопских знакова који верују у ПРАВУ љубав: Они не воле лежерне односе и чекају ПОСЕБНУ особу

Иако овај млад Месец у Водолији носи свежу енергију и помоћи ће да се очисти паучина од прошлости, постоји потреба да се крећемо са развијеном свести, да будемо нежни према себи и да на крају не стављамо толико притисак на себе. Управо смо изашли са мрачног и дугог пута, треба да будемо стрпљиви и да пажљиво правимо кораке ка циљу.

Ако желите да искористите ову свежу нову почетну енергију да поставите неке намере и посадите неко семе, можда ћете желети да заузмете отворенији приступ. Уместо да будете конкретни са својим намерама и визијом у складу са тачним сценаријима, можда размислите о томе како желите да се осећате. Како желите да се осећате када се пробудите свако јутро?

Направите листу од три истакнуте емоције које бисте желели да осетите, а затим пронађите начине да та осећања унесете у своју дневну рутину, чак и ако је то само у малој мери. Обратите пажњу на то када се та осећања природно јављају. Захвалите се, одајте им поштовање и захвалност и гледајте како се умножавају у вашем животу.

Живот не иде увек онако како ми желимо, али можемо да контролишемо начин на који бирамо да се појавимо и како бирамо да гледамо на ствари. Ово је наш избор, а млад Месец у знаку Водолије је савршено време да се присетимо и применимо ову моћ.

Прочитајте још: Недељни хороскоп од 16. до 22. јануара: Пред Овновима ПУНО ИЗАЗОВА, Јарац мора да буде ОПРЕЗАН СА КОЛЕГАМА НА ПОСЛУ

Осетићемо како се замах гради, осетићемо да природно желимо да идемо напред и завршимо ствари. Али задржите мало простора да идете својим темпом. Задржите мало свести око ове идеје да не морамо да вршимо притисак или да се присиљавамо да будемо превелики.

Уместо тога, можемо се вратити једноставнијој страни живота и изабрати да се фокусирамо и уживамо у ономе што је заиста важно за наше душе. На крају крајева, то су заиста мале ствари, па хајде да усмеримо пажњу на то и видимо шта то добро доноси.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.