Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖЕ ПЛАВИ СУПЕРМЕСЕЦ ПОСЛЕ 42. ГОДИНЕ: Почиње 31. августа и доноси судбоносне промене

Четири хороскопска знака ће бити посебно погођена

1693225945_shutterstock_1908572875--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Тачно 31. августа у 03.35 ујутру, односно у ноћи између среде и четвртка, на небу ће се појавити плави Супермесец. Супермесец се догађа када је Месец у тачки најближи Земљи, што чини да изгледа веће и сјајније него обично. Супермесец се дешава три до четири пута годишње, док се плави Месец одиграва још ређе, а означава појаву када се у једном календарским месецу појаве два пуна Месеца. Последњи плави Супермесец догодио се 2009, а неће се поновити све до августа 2032. године.

Очекивано, ова астролошка појава утицаће на све знакове Зодијака, посебно јер долази у периоду када се шест планета креће ретроградно, али ће се највише одразити на животе ова четири знака.

БЛИЗАНЦИ

Ваша каријера ће бити у фокусу током овог пуног Месеца, задаћете себи веће циљеве и идеале, а ваша креативност и добре идеје ће и те како бити изражене. Пошто је ваш владар Меркур, још увек ретрогрдана, могуће је да ћете се осећати несигурно у вези са својим идејама и замислима, али долазе дани у којима ћете развити нову перспективу и добити неопходно самопоуздање за оставривање својих амбиција и нада.

ДЕВИЦА

Пун Месец у Рибама осветлиће вашу седму кућу романтичних веза и партнерства, а то значи да ћете се позабавити очекивањима, надама и сновима у вези својих односа! Иако сте углавном концизни и добро знате да одредите шта су вам приоритети, у складу са ретроградним Меркуром ово ће бити веома тешко у наредним данима. Време је да се ослободите очекивања савршенства, испољите своју веру у имате поверење у динамику коју сте створили са другим људима.

СТРЕЛАЦ

Током овог пуног Месеца фокус ће бити на вашем дому и породичном животу! На памет ће вам пасте нове могућности које до сада нисте разматрали; можда ћете почети да радите на промени места становања или ће се нешто у вашој породици променити - можда ће се неки односи завршити или обновити, променити форму... Вама је лако да видите ширу слику, а следе дани када ћете заиста моћи да ослоните на своје оптимистичне пројекције у свом приватном животу.

РИБЕ

Ви сте главни лик током ове мене, јер Месец и јесте у вашем знаку! Ова мена ће осветлити ваше унутрашње делове са којима се највише идентификујете, позивајући вас да дате приоритет визији коју имате за свој живот. Иако ретроградни Меркур утиче на то да мисли буду конфузне и збркане, ви никада нисте имали проблема да размишљате на дуге стазе.

Ово је тренутак када морате да пригрлите сопствене снове и заборавите на мишљење других о њима. Ово је, ипак, ваш живот!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas