Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИЖУ ПРОМЕНЕ: Четири хороскопка знака које до краја августа очекује судбински обрт

Погледајте о којим припадницима Зодијака је реч

1692600813_shutterstock_1505730152.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Шта вас чека по хороскопу до краја августа? Четири знака биће на удару судбинских промена, кажу астролози. Ево шта хороскоп предвиђа за четири знака којима стижу велике промене!

Близанци

Хороскоп за Близанца до краја августа наводи да ће промена бити изазвана осећајем да нешто не стижете, да нећете стићи, да немате довољно времена. Близанци, схватићете да ствари нису баш онакве каквим вам се чине, због чега ћете осетити јаку жељу да нешто промените, и то под хитно. Било да је питању посао или љубавни живот, жеља за променама вам је у срцу, али трипут мерите, једном сеците, да се не бисте опекли!

Лав

Хороскоп за Лава до краја августа предвиђа промену у професионалној сфери. Можда сте незадовољни платом, атмосфером на радном месту или условима, али до краја августа 2023. то се мења! Добијате одличну прилику да се изборите за себе и достигнете нови ниво када је посао у питању. За неке Лавове, то значи унапређење, али за друге, потпуно нови почетак на потпуно другом послу!

Девица

Девице, вама хороскоп поручује да не падате лако у ватру, а имаћете пуно прилике за то до краја августа. Бићете осетљивији него иначе, не на ситнице, већ на ствари за које у дубини душе осећате да су у колизиији са вашим вредностима. Било да за себе мислите да сте искрени, поштени, лојални, непогрешиви, то веровање биће стављено на озбиљан тест. И могуће је да ће однос са особом која учествује у том тесту бити заувек промењен. Али не брините, Девице, хороскоп каже да је за вас и боље тако - особе које се вредносно не уклапају са вама немају шта да траже у вашем животу.

Јарац

Љубавна авантура стиже Јарчевима, наводи хороскоп до краја августа 2023! Било да сте у дугој, али досадној вези, или сте већ неко време "сингл", у ваш живот ушетаће особа као створена за вас. Преокренуће вам свет наглавачке, имаће особине за које сте мислили да их никада више нећете срести код неког другог, и нећете моћи да је избаците из главе, а потом и срца. Љубавна промена стиже Јарчевима и важно је да за њу буду спремни, јер имају само још неколико дана, све ће се десити до краја августа 2023. године!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas