Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Стрелац је најзанимљивији, Девица најпрактичнији, а какав је као родитељ ЈАРАЦ?

Какви су хороскопски знакови као родитељи?

1620047254_Depositphotos_192035580_l-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Овнови су енергични родитељи. Од малена децу уче да је спорт , рекреација најбитнија ствар јер се деца тако правилно развијају. Несугласице настају јер Овнови воле да командују али не слушају друге. Тако је и са децом. Ајде , пожури, можеш ти то итд. Понекад може да се деси да дете није предодређено за спорт али родитељ Ован инсистира на томе. Кључни моменат је да саслушају другу старну у овом случају дете. Са друге старне Ован родитељ се увек према детету поставља као пријатељ - нема оног сувопарног родитељства ја ти кажем, под мојим кровом итд.. Деца ће од њих увек имати ветар у леђа када си њихове идеје и жеље у питању. Модерни су и свестрани родитељи који увек желе да њихова деца пробају нешто ново, модерно.

Ован детету даје ветар у леђа, а Бик је стрпљив.

Бик

Бикови су стрпљиви родитељи. Јако су пожртвовани и није им проблем да сваку жељу свог детета испуне. Битна им је материјална сигурност и то исто преносе на децу. Док су мала они као стене стоје иза њих. Провешће сате и сате у кухињи да им спреме њихов омиљени оброк. Никада се нече пожалити. Децу често несвесно везују за куцу, стан одекле потичу и везују их за новац, тј ставрају им метеријалну зависност. Када дете порасте и хоће да иде својим путем понекад настане проблем. Бикови увек круто гледају само своју старну приче. Али како време пролази они се опушатју и своју децу пуштају да иду својим путем...

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

Близанци

Можда нису најсавшенији родитељи али савако јесу најдруштвенији родитељи и њихов начин одгајања деце се заснива на 100% комуникацији. Модерни су, лепршави и никада не ограничавају своју децу. Када се деси проблем било које врсте они комуникацијом решавају проблем. Није им старно да децу оставе код баке, деке, дадиље како би провели диван викенд или вече са својим пријатељима. Близанци су генерално родитељи "будућности" прихватају трендове, својој деци препуштају одлуке, и никада се не мешају у њихове животе и њихове планове.

Рак је синоним за родитеља, а Близанци су родитељи будућности!

Рак

Створен да буде родитељ! Ослушкују своју децу и пре него што они портаже већ им је сервирано. Учиниће све да дете науче да је дом најсигурније место и да је загрљај њихово уточиште. Од породичног дома ставрају оазу мира , среће и радости. Своју смиреност и пожтвовање преносе на децу. Могу да се осећају безвредно и одбачено када деца порасу и желе да напусте породични дом.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Лав

То је амбоциозан родитељи ту амбицију преноси и на дете. Приуштиће им све најбоље од вртића, школе, факултета до најсавшеније каријере. Увек до последњех даха бди над дететом и усмерава га саветима, идејама и новчано. Никада своју децу неће везивати за себе а опет ће деца увек и на првом месту тражити савет од њих па тек онда од других. Стварају нераскидиву везу са својим потомцима.

Вага се најтеже одлучује за родитељство, а дете Девице се лако препознаје!

Девица

Хигијена, прецизност и договор је кључно у васпитању деце. Од малих ногу децу уче овим ставрима. Понекад због те своје прецизности делују као да су хладни родитељи али то никако није тако! Јако су нежни, сензуални и брижни. Њихова деца када порасту су формирани луди који ће ретко изабрати погрешан пут у животу. Девице родитељи се труде да деци усаде све битне ствари у главу како би као старији родитељи могли мирно да "спавају".

Прочитајте још: Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

Вага

Он се тешко одлучује на родитељство али када се одлучи дете и брачни друг му је на првом месту. Дете од малена учи лепим стварима, манирима. Одлазак у позориште, култура, уметност је нешто са чим дете ваге одртаста. Јако му је битно да дете буде лепо васпитано и да има високо образовање. Улажу сву своју енергију у образовање и одрастање детета. Како Ваге не могу да буду саме , ако се случајно деси развод Вага одмах налази новог партнера кога уводи у живот свог детета.

Стрелац је најзанимљивији родитељ, а Шкорпија воли на посебан начин.

Шкорпија

Сви родитељи воле своју децу али Шкорпија то ради на посебан начин! Њена љубав је дубока, јака и опсесивна. Дете везује за себе и само она као родитељ може да га васпитава и води кроз живот. Иако је заштитнички настројена никада од свог детета неће направити размажено дете. Већ борца и пожртвованог човека који дословно у свакој животној ситуацији уме да се снађе!

Стрелац

Кроз родитељство тј рођење детета и сам постаје дете. Можда је једини знак који зна колико је игра битна за развој детета. Заиста је опуштен родитељ који никада не виче на своје дете ако падне и повреди се већ је свестан да је и то део одрастања тј игре. Труди се да никада не ограничава своје дете и да му не ускраћује слободу. Учи га да је живот велика игра и да свуда има неправде и да је образовање јако битно јер је то једино што му нико не може одузети.

Прочитајте још: Месечни ХОРОСКОП: Запамтите два датума 13. и 29. МАЈ, јер следи преокрет на послу, али и враћање бивше љубави

Јарац

Он је традиционлани родитељ. Дете учи поштељу, раду и поштовању одраслих. Цео свој родитељски живот ће посветити стицању имовине и новца како би дете могао финасијски да обезбеди. Строг је родитељ, али и правичан! Понекад у тој јурњави за стицањем може да се деси да занемари емотивне потребе детета.

Јарац се држи правила, Водолија даје пуну слободу, а Рибе су брижне.

Водолија

Увек, али увек разуме своје дете. Даје му потпуну слободу у одлучивању чак и када је баш мали. Родитељ Водолија је родитељ демократије. Никада се не поставља изнад детете већ га сматра себи равним. Испуњава његове жеље и разуме његове потребе. Оно што је специфично код Водолије је то што никада али никада ни на један начин неће куповати љубав детета!

Прочитајте још: Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

Рибе

То су најинтуитивнији родитељи. Свом дете на неки начин читају мисли. Конекција Рибе родитеља и деце је огромна. Како су уметнички настројене ту своју црту преносе и на дете. Јако су брижни родитељи. Поштују своје дете и покушавају да немају границе када је однос у питању. Веома су смирени родитељи и веома ретко се љуте на своје дете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas