· · Komentari: 0
PLANETE

Strelac je najzanimljiviji, Devica najpraktičniji, a kakav je kao roditelj JARAC?

Kakvi su horoskopski znakovi kao roditelji?

1620047254_Depositphotos_192035580_l-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Ovnovi su energični roditelji. Od malena decu uče da je sport , rekreacija najbitnija stvar jer se deca tako pravilno razvijaju. Nesuglasice nastaju jer Ovnovi vole da komanduju ali ne slušaju druge. Tako je i sa decom. Ajde , požuri, možeš ti to itd. Ponekad može da se desi da dete nije predodređeno za sport ali roditelj Ovan insistira na tome. Ključni momenat je da saslušaju drugu starnu u ovom slučaju dete. Sa druge starne Ovan roditelj se uvek prema detetu postavlja kao prijatelj - nema onog suvoparnog roditeljstva ja ti kažem, pod mojim krovom itd.. Deca će od njih uvek imati vetar u leđa kada si njihove ideje i želje u pitanju. Moderni su i svestrani roditelji koji uvek žele da njihova deca probaju nešto novo, moderno.

Ovan detetu daje vetar u leđa, a Bik je strpljiv.

Bik

Bikovi su strpljivi roditelji. Jako su požrtvovani i nije im problem da svaku želju svog deteta ispune. Bitna im je materijalna sigurnost i to isto prenose na decu. Dok su mala oni kao stene stoje iza njih. Provešće sate i sate u kuhinji da im spreme njihov omiljeni obrok. Nikada se neče požaliti. Decu često nesvesno vezuju za kucu, stan odekle potiču i vezuju ih za novac, tj stavraju im meterijalnu zavisnost. Kada dete poraste i hoće da ide svojim putem ponekad nastane problem. Bikovi uvek kruto gledaju samo svoju starnu priče. Ali kako vreme prolazi oni se opušatju i svoju decu puštaju da idu svojim putem...

Pročitajte još: Ko je gradio piramide na Tenerifama: MASONI ili mitski narod Guanča koji su ostavili mumije?

Blizanci

Možda nisu najsavšeniji roditelji ali savako jesu najdruštveniji roditelji i njihov način odgajanja dece se zasniva na 100% komunikaciji. Moderni su, lepršavi i nikada ne ograničavaju svoju decu. Kada se desi problem bilo koje vrste oni komunikacijom rešavaju problem. Nije im starno da decu ostave kod bake, deke, dadilje kako bi proveli divan vikend ili veče sa svojim prijateljima. Blizanci su generalno roditelji "budućnosti" prihvataju trendove, svojoj deci prepuštaju odluke, i nikada se ne mešaju u njihove živote i njihove planove.

Rak je sinonim za roditelja, a Blizanci su roditelji budućnosti!

Rak

Stvoren da bude roditelj! Osluškuju svoju decu i pre nego što oni portaže već im je servirano. Učiniće sve da dete nauče da je dom najsigurnije mesto i da je zagrljaj njihovo utočište. Od porodičnog doma stavraju oazu mira , sreće i radosti. Svoju smirenost i požtvovanje prenose na decu. Mogu da se osećaju bezvredno i odbačeno kada deca porasu i žele da napuste porodični dom.

Pročitajte još: Princ Filip je dobijao SVE TAJNE izveštaje o posetama NLO, a zanimao ga je jedan INCIDENT

Lav

To je ambociozan roditelji tu ambiciju prenosi i na dete. Priuštiće im sve najbolje od vrtića, škole, fakulteta do najsavšenije karijere. Uvek do poslednjeh daha bdi nad detetom i usmerava ga savetima, idejama i novčano. Nikada svoju decu neće vezivati za sebe a opet će deca uvek i na prvom mestu tražiti savet od njih pa tek onda od drugih. Stvaraju neraskidivu vezu sa svojim potomcima.

Vaga se najteže odlučuje za roditeljstvo, a dete Device se lako prepoznaje!

Devica

Higijena, preciznost i dogovor je ključno u vaspitanju dece. Od malih nogu decu uče ovim stavrima. Ponekad zbog te svoje preciznosti deluju kao da su hladni roditelji ali to nikako nije tako! Jako su nežni, senzualni i brižni. NJihova deca kada porastu su formirani ludi koji će retko izabrati pogrešan put u životu. Device roditelji se trude da deci usade sve bitne stvari u glavu kako bi kao stariji roditelji mogli mirno da "spavaju".

Pročitajte još: Horoskop za maj: Ovna i Ribe čekaju promene na poslu, Jarca prava životna drama!

Vaga

On se teško odlučuje na roditeljstvo ali kada se odluči dete i bračni drug mu je na prvom mestu. Dete od malena uči lepim stvarima, manirima. Odlazak u pozorište, kultura, umetnost je nešto sa čim dete vage odrtasta. Jako mu je bitno da dete bude lepo vaspitano i da ima visoko obrazovanje. Ulažu svu svoju energiju u obrazovanje i odrastanje deteta. Kako Vage ne mogu da budu same , ako se slučajno desi razvod Vaga odmah nalazi novog partnera koga uvodi u život svog deteta.

Strelac je najzanimljiviji roditelj, a Škorpija voli na poseban način.

Škorpija

Svi roditelji vole svoju decu ali Škorpija to radi na poseban način! NJena ljubav je duboka, jaka i opsesivna. Dete vezuje za sebe i samo ona kao roditelj može da ga vaspitava i vodi kroz život. Iako je zaštitnički nastrojena nikada od svog deteta neće napraviti razmaženo dete. Već borca i požrtvovanog čoveka koji doslovno u svakoj životnoj situaciji ume da se snađe!

Strelac

Kroz roditeljstvo tj rođenje deteta i sam postaje dete. Možda je jedini znak koji zna koliko je igra bitna za razvoj deteta. Zaista je opušten roditelj koji nikada ne viče na svoje dete ako padne i povredi se već je svestan da je i to deo odrastanja tj igre. Trudi se da nikada ne ograničava svoje dete i da mu ne uskraćuje slobodu. Uči ga da je život velika igra i da svuda ima nepravde i da je obrazovanje jako bitno jer je to jedino što mu niko ne može oduzeti.

Pročitajte još: Mesečni HOROSKOP: Zapamtite dva datuma 13. i 29. MAJ, jer sledi preokret na poslu, ali i vraćanje bivše ljubavi

Jarac

On je tradicionlani roditelj. Dete uči poštelju, radu i poštovanju odraslih. Ceo svoj roditeljski život će posvetiti sticanju imovine i novca kako bi dete mogao finasijski da obezbedi. Strog je roditelj, ali i pravičan! Ponekad u toj jurnjavi za sticanjem može da se desi da zanemari emotivne potrebe deteta.

Jarac se drži pravila, Vodolija daje punu slobodu, a Ribe su brižne.

Vodolija

Uvek, ali uvek razume svoje dete. Daje mu potpunu slobodu u odlučivanju čak i kada je baš mali. Roditelj Vodolija je roditelj demokratije. Nikada se ne postavlja iznad detete već ga smatra sebi ravnim. Ispunjava njegove želje i razume njegove potrebe. Ono što je specifično kod Vodolije je to što nikada ali nikada ni na jedan način neće kupovati ljubav deteta!

Pročitajte još: Najbolji zavodnici u horoskopu: Vaga je neodoljiva, ali kada Lav osvaja pamti se ceo život!

Ribe

To su najintuitivniji roditelji. Svom dete na neki način čitaju misli. Konekcija Ribe roditelja i dece je ogromna. Kako su umetnički nastrojene tu svoju crtu prenose i na dete. Jako su brižni roditelji. Poštuju svoje dete i pokušavaju da nemaju granice kada je odnos u pitanju. Veoma su smireni roditelji i veoma retko se ljute na svoje dete.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.