· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Вечерас је ПУН МЕСЕЦ и плес Венере са Плутоном: Погледајте у НОВЧАНИК и у партнера

Шта доноси Пун Месец у Лаву? Много тога занимљивог и опасног, али да би то искористили морате остати хладне главе.

1611661215_ljubav.jpg
Фото: Пиксабеј

Према старом календару тек смо 13. јануара упловили у Нову 2021. годину, а кулминација читавог циклуса, који је трајао месецима, догодиће се за време пуног Месеца 28. јануара у 20.17 часова на 9.06 степени Лава.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

Пун Месец увек доноси узбуђење, а ове године нарочито. Тачније, нећемо имати ни тренутак предаха. Наиме, 26. јануара, Сунце у квадрату са Ураном било је "увертиру" за главни догађај. Треба очекивати сукоб са ауторитетима, земљотресе и изненађења. Иако су многи светски медији под контролом, као што су и профили многих важних личности забрањени, истина мора да изађе на видело.

Пун Месец је под утицајем Венере и Плутона.

Међутим, на "обичне" људе ће пун Месец, 28. јануара, бити под снажним утицајем Венере која је у коњункцији са Плутоном у знаку Јарца. Венера је симбол љубави, породице, али и новца. Са друге стране, сваки контакт личне планете са Плутоном доноси трајну промену.

Сваки контакт са Плутоном доноси трајну промену! Венера је код њега дошла последња...

После ретроградног кретања средином прошле године, Венера је последња стигла на кључно место и на "састанак" са Плутоном. Укратко, прво ћемо погледати у новчаник, а затим у партнера. Многи ће видети празан новчаник и странца. Тада преостаје само једно...

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Венерин и Плутонов "састанак" одиграва се у Јарцу, а добро је познато да овај зодијачки знак представља моћ и контролу. Шта значи транзит Венере кроз овај знак? Снажни Јарац нас учи да не одустајемо од своје моћи и не препуштамо свој живот другима. Ту сви прво помисле на власт, а заборављају да њиховим животима далеко више управљају партнери, породица и шефи на послу.

Емоције на врхунцу!
Пун Месец максимално појачава емоције и доноси осећај завршетка, осветљава оно што нисмо видели раније. Лава је лидер,па осећај  бити присутан широм света.
Плес Плутона и Венере одиграва се у Јарцу, знаку моћи и контроле...

Плутон ће са Венером нагласити потребу да свако сагледа и искрено погледа по којим и чијим обрасцима живи. Да ли живите у неком дому зато што то желе ваше родитељи? Да ли сте у браку зато што сте навикли, а брак вас кочи у каријери? Да ли радите посао који не волите?

Да ли вас брак кочи? Да ли мрзите шефа?

Систем вредности мора се мења и свако треба да трага за новим коренима самовредновања. Отворите  простор за нова уверења, али мудро! Морате да задржимо сопствену моћ и осећај личног ауторитета. Пун Месец у Лаву ће нам дати храброст и самопоуздање за то. Пун Месец ће додатно дати хаотичну енергију.

Прочтиајте још: Тања Вељковић најављује: Нова година ТЕК ПОЧИЊЕ, а ЛАЖИ ће бити откривене и медији ће се ускомешати

Негде ће доћи до револуције
Овакав планетарни распоред доноси судар старог и новог, револуцију. О томе говори експлозивни пар Марс-Уран који је "језичак на ваги" ове констелације. То доноси навалу енергије, много промена и дешавања. Пратите шта се дешава у свету!

Дакле, не доносите нагле одлуке. Сагледајте све аспекте - да ли сте спремни да истог тренутка дате отказ и напустите брачног партнера? Или је паметније да ПРВО почнете да тражите други дом и други посао и онда прекинете са старим начином живота.

Много је енергије у Водолији, а она се односи на будућност.

Истовремено, много енергије је концентрисано насупрот Месецу - у знаку Водолије. Водолија се односи на будућност, визије које имамо о свом животу и на шта треба да усмеримо пажњу да бисмо доживели експанзију, посебно због коњункције Сунца и Јупитера (егзактна 29. јануара) која је у опозицији са Месецом.

Срећом, и Сатурн се налази у близини, усмерава и одржава структуру и будно мотри да наши планови буду реални и уземљени.

Прочитајте још: Изгледају НЕОБИЧНО и шокирају околину: Овај знак се највише РАЗВОДИ

Не заборавите да се истог дана, уз пун месец, дешава да је Нептун у Рибама у егзактном квадрату са осом Месечевих чворова у Близанцима и Стрелцу. Да ли је то случајност?

Истог дана Нептун је у Рибама, а ова планета је синоним мутних радњи.

Можда, али Нептун је синоним за манипулацију и мутне радње, а у исто време доноси самилост и безусловну љубав. Дефинитивно ћемо осетити потребу да се приближимо блиским људима. Разговори које почнемо 28. јануара биће отворени и дугорочни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.