· · Komentari: 0
PLANETE

Večeras je PUN MESEC i ples Venere sa Plutonom: Pogledajte u NOVČANIK i u partnera

Šta donosi Pun Mesec u Lavu? Mnogo toga zanimljivog i opasnog, ali da bi to iskoristili morate ostati hladne glave.

1611661215_ljubav.jpg
Foto: Piksabej

Prema starom kalendaru tek smo 13. januara uplovili u Novu 2021. godinu, a kulminacija čitavog ciklusa, koji je trajao mesecima, dogodiće se za vreme punog Meseca 28. januara u 20.17 časova na 9.06 stepeni Lava.

Pročitajte još: Tanja Veljković otkriva: Jupiter i Saturn najavljuju dolazak NOVE SILE koja će vladati 200 godina

Pun Mesec uvek donosi uzbuđenje, a ove godine naročito. Tačnije, nećemo imati ni trenutak predaha. Naime, 26. januara, Sunce u kvadratu sa Uranom bilo je "uvertiru" za glavni događaj. Treba očekivati sukob sa autoritetima, zemljotrese i iznenađenja. Iako su mnogi svetski mediji pod kontrolom, kao što su i profili mnogih važnih ličnosti zabranjeni, istina mora da izađe na videlo.

Pun Mesec je pod uticajem Venere i Plutona.

Međutim, na "obične" ljude će pun Mesec, 28. januara, biti pod snažnim uticajem Venere koja je u konjunkciji sa Plutonom u znaku Jarca. Venera je simbol ljubavi, porodice, ali i novca. Sa druge strane, svaki kontakt lične planete sa Plutonom donosi trajnu promenu.

Svaki kontakt sa Plutonom donosi trajnu promenu! Venera je kod njega došla poslednja...

Posle retrogradnog kretanja sredinom prošle godine, Venera je poslednja stigla na ključno mesto i na "sastanak" sa Plutonom. Ukratko, prvo ćemo pogledati u novčanik, a zatim u partnera. Mnogi će videti prazan novčanik i stranca. Tada preostaje samo jedno...

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Venerin i Plutonov "sastanak" odigrava se u Jarcu, a dobro je poznato da ovaj zodijački znak predstavlja moć i kontrolu. Šta znači tranzit Venere kroz ovaj znak? Snažni Jarac nas uči da ne odustajemo od svoje moći i ne prepuštamo svoj život drugima. Tu svi prvo pomisle na vlast, a zaboravljaju da njihovim životima daleko više upravljaju partneri, porodica i šefi na poslu.

Emocije na vrhuncu!
Pun Mesec maksimalno pojačava emocije i donosi osećaj završetka, osvetljava ono što nismo videli ranije. Lava je lider,pa osećaj  biti prisutan širom sveta.
Ples Plutona i Venere odigrava se u Jarcu, znaku moći i kontrole...

Pluton će sa Venerom naglasiti potrebu da svako sagleda i iskreno pogleda po kojim i čijim obrascima živi. Da li živite u nekom domu zato što to žele vaše roditelji? Da li ste u braku zato što ste navikli, a brak vas koči u karijeri? Da li radite posao koji ne volite?

Da li vas brak koči? Da li mrzite šefa?

Sistem vrednosti mora se menja i svako treba da traga za novim korenima samovrednovanja. Otvorite  prostor za nova uverenja, ali mudro! Morate da zadržimo sopstvenu moć i osećaj ličnog autoriteta. Pun Mesec u Lavu će nam dati hrabrost i samopouzdanje za to. Pun Mesec će dodatno dati haotičnu energiju.

Pročtiajte još: Tanja Veljković najavljuje: Nova godina TEK POČINJE, a LAŽI će biti otkrivene i mediji će se uskomešati

Negde će doći do revolucije
Ovakav planetarni raspored donosi sudar starog i novog, revoluciju. O tome govori eksplozivni par Mars-Uran koji je "jezičak na vagi" ove konstelacije. To donosi navalu energije, mnogo promena i dešavanja. Pratite šta se dešava u svetu!

Dakle, ne donosite nagle odluke. Sagledajte sve aspekte - da li ste spremni da istog trenutka date otkaz i napustite bračnog partnera? Ili je pametnije da PRVO počnete da tražite drugi dom i drugi posao i onda prekinete sa starim načinom života.

Mnogo je energije u Vodoliji, a ona se odnosi na budućnost.

Istovremeno, mnogo energije je koncentrisano nasuprot Mesecu - u znaku Vodolije. Vodolija se odnosi na budućnost, vizije koje imamo o svom životu i na šta treba da usmerimo pažnju da bismo doživeli ekspanziju, posebno zbog konjunkcije Sunca i Jupitera (egzaktna 29. januara) koja je u opoziciji sa Mesecom.

Srećom, i Saturn se nalazi u blizini, usmerava i održava strukturu i budno motri da naši planovi budu realni i uzemljeni.

Pročitajte još: Izgledaju NEOBIČNO i šokiraju okolinu: Ovaj znak se najviše RAZVODI

Ne zaboravite da se istog dana, uz pun mesec, dešava da je Neptun u Ribama u egzaktnom kvadratu sa osom Mesečevih čvorova u Blizancima i Strelcu. Da li je to slučajnost?

Istog dana Neptun je u Ribama, a ova planeta je sinonim mutnih radnji.

Možda, ali Neptun je sinonim za manipulaciju i mutne radnje, a u isto vreme donosi samilost i bezuslovnu ljubav. Definitivno ćemo osetiti potrebu da se približimo bliskim ljudima. Razgovori koje počnemo 28. januara biće otvoreni i dugoročni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.