Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Сваки хороскопски знак пати од неког поремећаја: Да ли знате који је ваш?

Сваке човек има мане

1621011189_aaaa.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Мане су саставни део нашег живота, али према астролозима, поједини "поремећаји", преписују се и карактерним особинама хороскопског знака.

Прочитајте још: Како кувају хороскопски знаци: Девица је врхунски шеф, Стрелац спрема змије, а Шкорпија крије рецепте!

Ован

Овнови су најагресивнији знакови и склони су експлозивним испадима. Ако ће икад боловати од неког поремећаја личности, биће то испрекидан ескплозивни поремећај. Карактеристично за њих јесу јаки испади беса, који уопште нису у складу са ситуацијом.

Бик 

Највећа мана овог знака је тврдоглавост. Они имају свој начин и ако се са њима пођете расправљати како ствари треба да ураде, то би могло потрајати сатима. Све док вас не увери да је у праву. Они су под највећим ризиком од опсесивно-компулзивног поремећаја, јер ако није по њиховом, склони су паничарењу. 

Фото: Деспоситос

Близанци

Имају зависничку особност. Чак и њихов знак је у пару. То значи да не подносе бити сами и имају константну потребу да се осећају вољено, па им љубав треба стално показивати.  Поремећај који њих прати јесте развој зависничког поремећаја од личности. 

Рак

Ви волите да правите зидове око себе. Раде то из страха да ће их неко повредити, а врло често је тај страх потпуно неутемељен. Они су најсклонији параноичном поремећају личности. 

Лав 

Природно су поносни и често мисле да су ипак мало бољи од других. Они су најсклонији развоју нарцистичног поремећаја личности. 

Девица

Повредите ли је, може се претворити у врло злу, огорчену и негативну персону. Не подноси да буде сама и може бити врло манипулативна да би задржала људе које жели око себе. Они су најсклонији граничном поремећају личности. 

Вага

Најгора је за себе. Ваге су по природи изразито љубазне и пристојне и врло често саме себе највише закидају, мислећи да не заслужују радост, добробит па чак и љубав. Као резултат тога може се развити самопоражавајући поремећај личности. 

Шкорпија

Њихова урођена тајновитост и мистериозност чини их склонима градити зидове око себе. Но код Шкорпије то може резултирати избегавањем свих друштвених ситуација, разговора генерално и општим повлачењем у себе. Упркос томе, и даље желе да буду близу других. Оне имају порећај анксиозности.

Стрелац

Свој природан шарм склони су да употребе за мрачне прилике. Често, оно што је за већину појам пристојности, они схватају другачије. Они могу развити антисоцијални поремећај личности.

Јарац

Перфекционистички поремећај је посебан облик опсесивно-компулзивног поремећаја и обично се односи на радну етику. Ако њихов рад није савршен, често почну паничарити па су склони анксиозних поремећаја, јер није све "како треба".

Водолија

Овај супер ексцентрични и креативни знак често хода на танкој линији између здравог разума и лудила. Када је пређу, често имају карактеристике шизофреније. То значи да имају чудна веровања о начину на који свет функционише, а понекад укључује и делује да су способни да читају свачији ум.  

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Хороскопски знаци који најмање воде рачуна о хигијени

Рибе

Врло су осетљиве, а посебно на туђе мишљење о њима. Као резултат тога, често постају зависни од туђе пажње. Кад се то и њихова романтична и нежна личност споји, могући је развој хистрионског поремећаја личности, што значи да постају зависни од пажње у пуном смислу те речи. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas