Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Svaki horoskopski znak pati od nekog poremećaja: Da li znate koji je vaš?

Svake čovek ima mane

1621011189_aaaa.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Mane su sastavni deo našeg života, ali prema astrolozima, pojedini "poremećaji", prepisuju se i karakternim osobinama horoskopskog znaka.

Pročitajte još: Kako kuvaju horoskopski znaci: Devica je vrhunski šef, Strelac sprema zmije, a Škorpija krije recepte!

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znakovi i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako će ikad bolovati od nekog poremećaja ličnosti, biće to isprekidan eskplozivni poremećaj. Karakteristično za njih jesu jaki ispadi besa, koji uopšte nisu u skladu sa situacijom.

Bik 

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako se sa njima pođete raspravljati kako stvari treba da urade, to bi moglo potrajati satima. Sve dok vas ne uveri da je u pravu. Oni su pod najvećim rizikom od opsesivno-kompulzivnog poremećaja, jer ako nije po njihovom, skloni su paničarenju. 

Foto: Despositos

Blizanci

Imaju zavisničku osobnost. Čak i njihov znak je u paru. To znači da ne podnose biti sami i imaju konstantnu potrebu da se osećaju voljeno, pa im ljubav treba stalno pokazivati.  Poremećaj koji njih prati jeste razvoj zavisničkog poremećaja od ličnosti. 

Rak

Vi volite da pravite zidove oko sebe. Rade to iz straha da će ih neko povrediti, a vrlo često je taj strah potpuno neutemeljen. Oni su najskloniji paranoičnom poremećaju ličnosti. 

Lav 

Prirodno su ponosni i često misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcističnog poremećaja ličnosti. 

Devica

Povredite li je, može se pretvoriti u vrlo zlu, ogorčenu i negativnu personu. Ne podnosi da bude sama i može biti vrlo manipulativna da bi zadržala ljude koje želi oko sebe. Oni su najskloniji graničnom poremećaju ličnosti. 

Vaga

Najgora je za sebe. Vage su po prirodi izrazito ljubazne i pristojne i vrlo često same sebe najviše zakidaju, misleći da ne zaslužuju radost, dobrobit pa čak i ljubav. Kao rezultat toga može se razviti samoporažavajući poremećaj ličnosti. 

Škorpija

NJihova urođena tajnovitost i misterioznost čini ih sklonima graditi zidove oko sebe. No kod Škorpije to može rezultirati izbegavanjem svih društvenih situacija, razgovora generalno i opštim povlačenjem u sebe. Uprkos tome, i dalje žele da budu blizu drugih. One imaju porećaj anksioznosti.

Strelac

Svoj prirodan šarm skloni su da upotrebe za mračne prilike. Često, ono što je za većinu pojam pristojnosti, oni shvataju drugačije. Oni mogu razviti antisocijalni poremećaj ličnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja i obično se odnosi na radnu etiku. Ako njihov rad nije savršen, često počnu paničariti pa su skloni anksioznih poremećaja, jer nije sve "kako treba".

Vodolija

Ovaj super ekscentrični i kreativni znak često hoda na tankoj liniji između zdravog razuma i ludila. Kada je pređu, često imaju karakteristike šizofrenije. To znači da imaju čudna verovanja o načinu na koji svet funkcioniše, a ponekad uključuje i deluje da su sposobni da čitaju svačiji um.  

Pročitajte još: Da li ste među njima? Horoskopski znaci koji najmanje vode računa o higijeni

Ribe

Vrlo su osetljive, a posebno na tuđe mišljenje o njima. Kao rezultat toga, često postaju zavisni od tuđe pažnje. Kad se to i njihova romantična i nežna ličnost spoji, mogući je razvoj histrionskog poremećaja ličnosti, što znači da postaju zavisni od pažnje u punom smislu te reči. 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas