· · Komentari: 0
PLANETE

Kako kuvaju horoskopski znaci: Devica je vrhunski šef, Strelac sprema zmije, a Škorpija krije recepte!

Kako se koji znak snalazi u kuhinji i čiji poziv na večeru treba izbegavati?

1618486501_Depositphotos_79023482_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Kako voli da bude prvi u svemu tako i u kuhinji želi! Ovan svega čeka se dodtakne daje 100% sebe. Istina, ne voli puno da zalazi u kuhinju, ali kada se odluči to je obrok za pamćenje. Velika je verovatnoća da će spremiti laganiji obrok sa puno sezonskog povrća.

Pročitajte još: Ako imate brkove prijavite se za TAKMIČENJE i pobedite Vuka Karadžića! Ovo su USLOVI

Bik

On je u kuhinji svoj na svome. On voli da uživa u svemu, pravi je hedonista a pogotovo akcenat baca na hranu tj pripremu hrane. On uvek ima inspiraciju za kuvanje. Obrok koji on spremi je sočan, zalogaji se tope u ustima i prijatelji jedva čekaju okupljanje kod njega.

Ovan retko kuva, ali kada zasuče rukave... Bik uživa u kuvanju, a Blizanci samo uz muziku.

Blizanci

Nisu bas zaljubljeni u kuvanje. Ali kada puste muziku koja ih ponese u počnu da kuvaju prave pravu čaroliju ukusa! Naravno pošto ništa ne vole sami da rade uvek je tu neko pored njih sa kim mogu da pričaju.

Pročitajte još: Julija Gorjačeva zna gde je Titov TAJNI restoran u Moskvi i šta srpski turisti moraju da vide

Rak

Raku je kuhinja drugi dom. On stalno kuva, voli da kuva , uživa da kuva i obrokom pokazuje ljubav. To je mesto oko kojeg se skuplja cela porodica. Sa puno ljubavi priprema obroke i ništa mu nije teško.

Raku je kuhinja drugi dom. Lav tamo ne svraća. Devica je vrhunski kuvar, a Vaga ostavlja mnogo prljavog posuđa!

Lav

Nije ljubitelj kuhinje , ali voli luksuznu hranu. Zaista ćete ga retko videti u kuhinji. On će se pre potruditi da savšen obrok poruči iz luksuznog restorana. Kod njega u ishrani preovlađuje meso.

Devica

Prefekcionista u svemu tako i u kuhinji. Ono što Devica naparavi je najsavršeniji obrok koji ste probali. Nema maštu za kuvanje ali zato će i najkomplikovaniji obrog u gram precizno da spremi.

Pročitaje još: Treći rajh je slao ekspedicije na Tibet, a šokiraćete se kada vidite šta je SS čuvao u ovoj biblioteci

Vaga

Zna da kuva i ima dara za kuvanje . Ali je stalno kao i za sve u životu na kalackalici. Da li spremiti nešto zdravo, da li nešto manje "zdravo" ili napraviti najukusniji kolač. Svakako čim donese odluku napravi savršenstvo.

Škorpija

To je mističan i magičan znak . Takvo je i njeno kuvanje. Nikada vam neće otkriti baš taj savršen začin koji njeno jelo čini neodoljivim. NJeno kuvanje je čista magija.

Pročitajte još: Kako je deliti život sa Vagom ili Bikom? Sa Ovnom je zabavno, ali Jarac plaća račune!

Strelac

Kuhinja mu nije baš omiljeno mesto ali voli da proba i da pravi egzotična jela. Kako često putuje klopu sprema po receptima koja je pokupio na putovanjima i uvek ima začine iz svih delova sveta.

Škorpija krije recepte, Strelac sprema egzotičnu hranu. Jarac ne eksperimentiše.

Jarac

Kao i sve što radi u životu pa tako i kuvanje radi sa redom, radom i disciplinom. Do najsitnijih detalja se pridržava recepta, sve meri u gram i kada posluži jelo taj ukus dugu ostaje u nepcima.

Vodolija

Očekujte najčudnovatije jelo na svetu. Ona meša sve ukuse ljuto, slatko, kiselo, ljuto. Kod nje se sve kombinuje i sve uvek bude savršeno ukusno. Uvek iznenadi ukućane najnovijom trpezom.

Pročitajte još: RUSKI kardiolog Mihajlovič otkriva tajnu dugovečnosti SRBIMA: Šest vežbi za ZDRAVU KIČMU i u desetoj deceniji života

Ribe

I kada kuvaju ulažu emocije. NJihova klopa je esencija ljubavi i sočnog zalogaja. Vole da probaju nove recepte i neobičnu hranu. Jako dobro se snalaze u kuhnji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.