Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНЕ које крију хороскопски знаци: Ево како да откријете слабе тачке сваког припадника Зодијака

Особине којих се хороскопски знаци стиде

1689340588_horoskop-tajna.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сваки хороскопски знак има неку тајну. Ево како да их брзо прочитете и сазнате шта то крију од вас.

Ован

Познати сте као ратник и борац за своја уверења и мишљења - то је оно што свет види, јер му тачно то страствено показујете. Но ваша тајна је да се дубоко у себи уопште нисте тако самоуверени како наступате - ни изблиза те се осећате као највећи светски преварант.

Бик

Ви сте човек ком је од кључне важности сигуран и стабилан дом, који сте сами осигурали и зато уживате у њему. Упркос том преданом труду, раду и размишљању, ваша тајна је да дубоко у себи не мислите да чините све што можете и да је осмех који носите само маска.

Близанци

Душа сваке забаве и покретач комуникације, овај знак хороскопа подстиче све око себе да прихвате своју природу и буду оно што јесу. Но тајна је како за себе мислите да вам је живот често пред распадом и у комадићима, а што се више трудите пригрлити властиту природу, то ствари иду горе.

Рак

Иако имате урођене родитељске вештине и чврсто верујете у изградњу снажних породичних корена, цела идеја традиционалног и породичног живота за вас је велик изазов. Колико год се исплатило, ваша је највећа тајна да заправо не желите да имате децу.

Лав

Сви вас гледају као самопоузданог индивидуалца који храбро говори и делује баш онако како се осећа, но ваша је тајна да заправо желите једноставнији живот са мање драме и потешкоћа те сте иза кулиса једноставна особа са једноставним потребама.

Девица

Аналитички и рационално, они су одани партнери и пријатељи. Но иако су мајстори у помагању другима, ваша је тајна да не знате како да допустите другима да помогну вама без да се за то не осећате криво или посрамљено.

Вага

Ви сте створени за постизање реда и склада, како у свом животу, тако и код ваших ближњих. Али ваша велика тајна је то што осећате да сте јако далеко од оног за што се залажете и представљате те да вам је живот заправо хаос, а не хармонија. Због тога се осећате као да сте лажов.

Шкорпија

Иако сте познати као магнет за људе те често имате дубоке односе са другима, тајна припадника овог знака је да често само 'трпе' друге, односно теже за самоћом и обожавају да буду сами, онако како они желе - егоистично.

Стрелац

Познати сте као велики преузимач ризика, сањар, онај који воли авантуре. Ваша тајна је да сте у сталном страху и бризи - да ли сте неге погрешили, да ли сте добро одлучили. Не схватате да је у животу све привремено, а жаљење остаје.

Јарац

Вама се живот своди на структуру, дугорочне циљеве и планове, које често намећете и другима. Но ваша тајна је да желите да будете спонтатни и мање оптерећени, али не знате како.

Водолија

Док сте ултимативни трагач за истином и борите се за правду оних око себе, од свих скривате тајну - а то је да вас та борба исцрпљује и умара. Због тога се понекад борите "реда ради" и јер се то од вас очекује, или пак да би пронашли свој смисао ког сте изгубили по путу.

Рибе

Ви сте сањар и исцелитељ, а ако неко близу вас пати први вам је порив да му залечите ране. Тајна коју кријете од других јесте да сте под огромним притиском сваког дана да остварите оно о чему сањарите и да попут суперхероја лечите тугу и бол својих ближњих.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas