Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

ТЕНЗИЈА у ваздуху: Ово су комбинације ХОРОСКОПСКИХ знакова које се никада неће усагласити

Према астролозима, сваки знак има свог антигона...

1680904819_1672403388_shutterstock_1646347387.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Ован - Јарац

Овнови су храбри и самоуверени лидери, екстроверти који воле да праве шоу и не плаше се да подсете све колико су кул. Али не воле сви њихову енергију. Ован може имати напет однос са Јарцем, који је конзервативнији и опрезнији у животу. Поред тога, Ован и Јарац припадају неспојивим елементима ватре и воде.

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Бик - Водолија

Бик је познат по својој тврдоглавости и непоколебљивости. Мало је вероватно да ће представници овог знака комуницирати или излазити са неким ко покушава да их промени или не прихвата њихово мишљење. Па, Водолија увек оспорава статус кво, па чак и подстиче друге да учине исто. И, да, он такође верује да је увек у праву. Тако да је компромис за ово двоје, авај, немогућ.

Близанци - Шкорпија

Прочитајте још: Снежана Ђуришић је тренирала више спортова, а да ли знате у ком је била ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ?

Близанци воле да се забављају и друже. Не храни их хлебом, дај да упознам некога. Људи који не знају да се одморе и опусте нису на путу са Близанцима. Шта је са Шкорпијом? Уздржанији је и склонији интроспекцији. Није толико заинтересован за забаву Близанаца. Дакле, ови знаци ће се стално ударати у главу због немогућности ефикасне комуникације.

Рак - Стрелац

Рак је човек интуиције, човек романтике, сентименталан и узвишен, са великим љубазним срцем. Чини се да се слаже са апсолутно свима, али! Стрелац разбесне Рака нечувеним смислом за хумор. Да, неке шале му могу изгледати чак и смешне, али он дефинитивно неће ценити директност Стрелца. Као резултат тога, неспоразум ће постати проблем број један за овај пар. Осим тога, нико не жели први да се извини.

Прочитајте још: Требало би да научите да ЋУТИТЕ О ОВИХ 5 СТВАРИ - одмах ће вам кренути у животу

Лав - Рибе

Лавови су природно рођени лидери и не плаше се да кажу шта мисле или преузму контролу над ситуацијом. Имају огроман осећај сопствене вредности и буквално захтевају пажњу и признање својих квалитета. Рибе, с друге стране, више воле да делују мршавије и деликатније. У почетку ће ово двоје још некако моћи да толеришу једно друго, али само је питање времена када ће букнути пламен.

Девица - Ован

Девица је педантан перфекциониста. У људима, представници овог знака вреднују, пре свега, постојаност. Сада замислите страственог и импулсивног Овна који живи у тренутку, па чак и показује ауторитет. Ова двојица не само да имају потпуно различите стилове комуникације, већ приступају решавању проблема на потпуно различите начине. Да, поштују једни друге због напорног рада и амбиције, али стално проналазе мане једни другима.

Прочитајте још: Шта стоји иза традиције на венчањима "нешто старо, нешто ново"? Обичај који траје вековима

Вага - Рак

Мирне и шармантне, Ваге изгледају као савршени пар за безнадежног романтичара као што је Рак. И заиста су физички привучени једно другом. Али комуникација иде наопако. Чињеница је да Вага не воли отворено да прича о проблемима, покушава да изглади све сукобе, а Рак је, заузврат, један од људи који воле да разговарају и разговарају о осећањима. Временом ће одлучити да се његове емоције игноришу и то ће бити почетак краја.

Шкорпија - Лав

Прочитајте још: Класици који не излазе из моде: Које моделе ФАРМЕРКИ увек можете обући (ФОТО)

Шкорпија је најсложенији и најмистериознији знак Зодијака. Нико никада не зна шта мисле, шта осећају. И сами то воле. Лавови, с друге стране, воле да буду у центру пажње. Истовремено, оба ова знака су поносна и тврдоглава, па чешће постају непријатељи, а не пријатељи.

Стрелац - Бик

Стрелце покреће дух авантуре, слободни су као ветар и иду куда их однесе. Стога не подносе тврдоглаве моћнике који намећу своје мишљење другима и више воле сигурност и стабилност него нова искуства. Неће се слагати са Биком.

Јарац - Вага

Однос између ових знакова је веома интересантан. Они су слични по својим лидерским квалитетима, али другачије гледају на живот. Вага је очајнички забринута како изгледају у очима других људи, а Јарац не дозвољава да туђе мишљење утиче на његове поступке. Вага сматра да су радохоличарски Јарчеви превише оштри и нефлексибилни, а Јарац верује да Вага покушава да угоди људима.

Водолија - Девица

Водолије су бунтовници. Они увек померају границе дозвољеног и воле да шокирају својим радикалним идејама. Као што разумете, они не могу да поднесу оне који превише размишљају. Приземљена и практична Девица не одговара ексцентричној Водолији, па то може довести до неслагања око начина живота и вредности. Привлаче једно друго, али биће потребно чудо да се поправи њихов однос.

Рибе - Близанци

Рибе се никада неће слагати са онима који су превише критични према идејама и осећањима. А Близанци веома воле да задиркују друге људе, па ће се Рибе у комуникацији са њима често осећати као мета. Истовремено, Близанци могу бити увређени од стране Риба, које их сматрају хулиганима.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas