Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три хороскопска знака који не воле да показују слабости: Имају челични оклоп

Сваки појединац воли да има простор за себе

1660045715_book-g0b1e9c73b_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ипак, постоје неки хороскопски знаци који су изузетно вешти у управљању емоцијама и суочавању са животним ситуацијама. Они не воле да показују знаке слабости:

Водолија

Као ваздушни знак, Водолија је добро повезана са својим пријатељима и вољенима, али имају тенденцију да се с времена на време удаље. Некада воле да буду сами са својим емоцијама. Они не воле да деле своје рањивости са светом и воле да изгледају непобедиво.

Прочитајте још: ПУН МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ 12. АВГУСТА: Јарчевима доноси НАПРЕДАК У КАРИЈЕРИ, Раковима ЉУБАВ И СТРАС која ће им променити живот

Рак

Овај водени знак често добија лошу репутацију јер је осетљив. Иако имају блиску групу људи око себе којима стално излажу и најмање проблеме могу да буду и веома нерасположени као звездани знак којим влада месец. Рак је више него способан да се носи са осец́ањима и може да се повуче у своју љуштуру.

Рибе

Хороскопски знак који има челичне живце и сасвим је супротан ономе у шта људи верују. Имају снажан систем подршке који изграђују годинама и здрав начин да се носе са својим емоцијама уместо да искључују људе и игноришу њихове емоције. Они се директно суочавају са својим проблемима и користе интуитивност да савладају сваку препреку на свом путу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas