Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три најинтелигентнија хороскопска знака: Лако "читају" људе и запажају сваки детаљ

Астролози сматрају да се ова три знака Зодијака издвајају као најпаметнија

1693562931_shutterstock_1928594471-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Колико пута вам се десило да вам је потребан савет за проблем са којим се тренутно суочавате, па се брже боље обратите одређеној особу из окружења? Позовете ону особу која највише плени разумом и увек вам да прави одговор за ваш проблем. Судећи према астрологији у одређеној мери на нечији склоп личности и интелигенцију утичу и звезде.

Астролози зато издвајају три најпаметнија знака хороскопа. Да ли сте ви неки од њих?

Близанци

Први на листи који одише природном интелигенцијом јесу Близанци. Још од малих ногу исказују радозналост и склоност ка отркивању нових ствари из различитих области. Стално се питају, истражују и уче. Најчешће су наклоњени уметности, а од руке им иду и друштвен науке. Врло су интелигентни па отуда и произлази њихова духовитост и довитљивост. Из тог разлога увек су окружени људима са којима могу да воде конструктивне разговоре, а у љубави траже интелигентног партнера с којим ће моћи да причају о свему и свачему, јер их празне приче не испуњавају.

Шкорпија

Ниједан знак хороскопа није толико проницљив и интуитиван као Шкорпија. Готово да нема ствари у коју њихов продорни поглед и наглашено шесто чуло не би могли да продру. За њих се верују да могу да осете ситуацију пре времена.  Они увек теже да у свему осете дубину, да загребу испод површине и увиде прави смисао. Њима не покушавајте да манипулишете, јер су они ти који то раде, а врло лако провале туђе намере.

Стрелац

Стрелчеви су веома радознале природе, попут Близанаца и увек имају потребу да знају више и делују често прилично неозбиљно. Међутим, они су веома проницљиви и добро знају да процене сваку ситуацију. Врло су друштвени и знају како с људима. Одлично се прилагођавају, па чак и када се нађу у новом окружењу. Радо добијау симпатије осталих и добро знају да процене ко је какав. Међу припадницима овог знака има доста научника, а математика и уопште природне науке су им јача страна. Улажу у себе и свој интелект током целог живота.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas