Oglas
· · Komentari: 0

Tri najinteligentnija horoskopska znaka: Lako "čitaju" ljude i zapažaju svaki detalj

Astrolozi smatraju da se ova tri znaka Zodijaka izdvajaju kao najpametnija

1693562931_shutterstock_1928594471-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Koliko puta vam se desilo da vam je potreban savet za problem sa kojim se trenutno suočavate, pa se brže bolje obratite određenoj osobu iz okruženja? Pozovete onu osobu koja najviše pleni razumom i uvek vam da pravi odgovor za vaš problem. Sudeći prema astrologiji u određenoj meri na nečiji sklop ličnosti i inteligenciju utiču i zvezde.

Astrolozi zato izdvajaju tri najpametnija znaka horoskopa. Da li ste vi neki od njih?

Blizanci

Prvi na listi koji odiše prirodnom inteligencijom jesu Blizanci. Još od malih nogu iskazuju radoznalost i sklonost ka otrkivanju novih stvari iz različitih oblasti. Stalno se pitaju, istražuju i uče. Najčešće su naklonjeni umetnosti, a od ruke im idu i društven nauke. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a u ljubavi traže inteligentnog partnera s kojim će moći da pričaju o svemu i svačemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Za njih se veruju da mogu da osete situaciju pre vremena.  Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. NJima ne pokušavajte da manipulišete, jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

Strelac

Strelčevi su veoma radoznale prirode, poput Blizanaca i uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su veoma pronicljivi i dobro znaju da procene svaku situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Odlično se prilagođavaju, pa čak i kada se nađu u novom okruženju. Rado dobijau simpatije ostalih i dobro znaju da procene ko je kakav. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas