Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три највећа нарциса по ХОРОСКОПУ: Сматрају да су само они битни и да се све врти око њих

Са њима нећете пронаћи срећу

1690620417_shutterstock_1928594471.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Лав

Лавови су толико пуни себе да их није тешко сврстати у нарцисе. Искрено верују да се свет врти око њих и да имају право да раде шта год желе да ствари тако остану. Изгледају веома самоуверено, али су потајно несигурни као и сви нарциси. Често обасипају некога пажњом, поклонима, порукама и цвец́ем, а онда када се та особа навуче, сва та љубав нестане док не почну да се плаше да им се предмет љубавног бомбардовања повлачи, онда то раде изнова. Лав ц́е учинити скоро све да задовољи своје жеље и није га брига ко ц́е бити повређен у том процесу. Ако покушате да се дистанцирате од нарцисоидног Лава, он ц́е се представити као жртва како би привукао још вец́у пажњу.

Шкорпија

Када су у равнотежи, Шкорпије нису толико нарцисоидне, али будите опрезни ако су недавно били повређени или издани јер тада постају изузетно фокусирани на освету. Када је Шкорпија у ратном походу, није је брига ко ц́е бити повређен и шта треба да уради да би се осветио. Када је у питању обрачун, уме да буде хладна, прорачуната и агресивна. Понекад се чини да не види колико је погрешно да користи друге да добије оно што жели. Шкорпије имају таленат да потпуно блокирају људе и избришу их из својих живота.

Водолија

Ако сте оптужили Водолију за нарцизам, она ц́е рец́и да нисте у праву и да је само независна. Али могу бити независне до те мере да не размишљају ни о чему другом осим о сопственим жељама. Можда жели да помогне свима, али не ако има превише осец́ања. Водолије имају све особине нарцисоидне особе. Оне ц́е такође користити друге за своје циљеве, а понекад је њихов добротворни рад само начин да придобију пажњу и следбенике. Оне воле ту врсту пажње. Не очекују да их вец́ина разуме, јер су бољи од вец́ине. Водолије мисле да знају све боље од вас и ако вас користе за своје циљеве, онда би требало да будете поласкани. И све то их чини једним од најатрактивнијих нарцисоидних знакова Зодијака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas